janis187 Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 kads zin ka pielikt klaviatru neparstartejot winxp +pielikt jau var bet tad wnda uzkaras var kka pielit lai euzkartos? ceru ka kads sapratis ko gribeju te teikt.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Tas vairāk ir atkarīgs no BIOS`a, ne no windowsa. Citam pakarās, citam nē. Tas nav usb, ko var raustīt iekšā, ārā. A priekš kam Tev vajag pielikt, kamēr ieslēgs ? Mošk var kaut ko citu izdomāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janis187 Posted April 8, 2008 Author Report Share Posted April 8, 2008 man butiba ir tada ka man ir 2 keyboardi un man nakas vinus mainit Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 vai pastāstīsi, kāpēc šādā situācijā esi nonācis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
janis187 Posted April 8, 2008 Author Report Share Posted April 8, 2008 nu lieta tada ka 1 klaviat ir ar us a 2 ar rus to taustinu izvietojumu un tur ari skakas problemas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Čalīt, keyboard maksā ap 9ls. Tas atrisinās Tavu problēmu. Tev būs trīs klaviatūras, bet izmantosi tikai vienu. Vēl es Tev varu ieteikt, nopirkt pāreju no PS2 uz USB un turēt divas klaviatūras iespraustas vienlaicīgi. Man ir arī ir divas klaviatūras un arī divas peles (vienlaicīgi iespraustas). USB un PS2. Dīvainā kārtā USB klaviatūra bez PS2 nestrādā, tapēc sanāk šāda situācija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janis187 Posted April 9, 2008 Author Report Share Posted April 9, 2008 Vēl es Tev varu ieteikt, nopirkt pāreju no PS2 uz USB un turēt divas klaviatūras iespraustas vienlaicīgi. Man ir arī ir divas klaviatūras un arī divas peles (vienlaicīgi iespraustas). USB un PS2. Dīvainā kārtā USB klaviatūra bez PS2 nestrādā, tapēc sanāk šāda situācija. ok tnx pameginashu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now