erglitis Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Kāds nevar pateikt kur var dabūt lētus krāsas flakoniņus? Lētākus nekā parastāveikalā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Nozagt vai aizbrauc uz bāzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
erglitis Posted April 8, 2008 Author Report Share Posted April 8, 2008 Uz kuru bāzi? Es domāju precīzi veikalos!? Vienkārši pa lētāku naudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 MNL purvciema blakus NELSAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
erglitis Posted April 8, 2008 Author Report Share Posted April 8, 2008 Un kas tur tāds ir? Kur jāiet? kam jāprasa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Brauc uz pļavnieku pusi ar 11tolejbusu. Parbrauksi pari tiltam kur bus blakus DAUGAVAS stadions kap ara ej talak uz prikesu un bus nells uz stura pa labi bus MNL vnk ej ieksa un prasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
erglitis Posted April 8, 2008 Author Report Share Posted April 8, 2008 Prasīt lētāku krāsu vai prosta tur jau būs stendos izlikts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 VNK prasi kadu vajag vai pasties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erglitis Posted April 8, 2008 Author Report Share Posted April 8, 2008 (edited) Paldies. A un cik tur maksā aptuveni kādsas cenas? Edited April 8, 2008 by erglitis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 kaarteejais kjeepeetaajs kursh nemaak ziimeet nevaig tev kraasas flakoninjus Link to comment Share on other sites More sharing options...
erglitis Posted April 8, 2008 Author Report Share Posted April 8, 2008 My ass (atvainojos) Tu pat nezini kā es zīmēju kā tu vari secināt kāes to daru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 nevaig tev kraasas flakoninjus gluži manas domas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erglitis Posted April 8, 2008 Author Report Share Posted April 8, 2008 Es prasu kur var nopirkt kā tu vispar zini ka es perku lai tēpātu uz sienam, es vienkārši prasu un kātu vari spriest kā es to daru, ja pat nezini to, tāpēc daudz nemuldi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Vo vo... bet vari pameklēt Latgalītē. Gan jau atradīsi pa lētāku cenu. Zinu, ka kādreiz tur bija kkāda neliela būdiņa kur tirgoja dažādus fllakoniņus Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 mjā... -tu apēdi saldējumu? -nē! -bija garšīgs? -jā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 (edited) kādu krāsu tev vajag? ja tev vajag to mašinu krāsu jebkūra būvmatriālu veikālā kautvai k-rauta pa 2ls or smtn var nopirkt,speciālas graffiti maksā apmēram 3,50 t.i molotowi Edited April 8, 2008 by lil_nigga* Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 (edited) Aizej uz strītšopu. Tur ir redzēti montanas baloniņi, ja tev vajag ķēpāt uz sienas Edited April 8, 2008 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
erglitis Posted April 8, 2008 Author Report Share Posted April 8, 2008 Es saku Lētak Zinu gan Fo life gan 115 gan Street veikalu. bet lētāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Tu pat nezini kā es zīmēju kā tu vari secināt kāes to daru? tici man, es zinu, taadi kaa tu ir daudz.. kuri tikai prot uzrakstiit vienu vaardu un sakjeepaat visu rajonu Vasja! 08 tu savos 15 gados vareeji kaut ko liederiigaaku dariit.. Btw par maaju kjeepaashanu var uzlikt labu sodu.. labaakajaa gadijumaa tev liks to suudu ar meeli nolaiziit.. traapiisi uz kaadu privaato maaju centraa, samnieks var likt paarkraasot visu maaju un taviem vecaakiem buutu mazinjsh sitiens pa kabatu uz paaris tukstoshiem latu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 (edited) bomž bļeģ, kas tev vĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒĒl lētāk? visos veikalos būs +/- vienādi, bāzē atradīsi bikuci lētāk, tirgū atradīsi vēl bikuci lētāk, bet jobanākā kvalitātē, nosperot būs vēl bikuci lētāk. Ko tu iedomājies, ka kaut kur būs lētāk par bāzes cenu? Tipa labdarība? EDIT : Nu, bet Lāčuk, viņu taču neviens nepieķers, viņš ir īsts baņģuga! Edited April 8, 2008 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs+ Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 (edited) Tu pat nejeedz (kraasu) nopikrt kur nu vel kko uzs puust Edited April 8, 2008 by Natijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 depo, krauta u.t.t. cena sakas ar 1.7Ls par baloninu. Lielaks balonins maksa dargak. Ir ari krutaki kas ari maksa dargak. Varbut pat bija kaut kadi par 1.30Ls, bet neesmu drosh. Tagad inflacija, zini. Kas attiecas uz krasoshanu, tad varbut kompresoru un krasas pistoli? :DDD beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now