Jump to content
GIGN Forum

E107 Plzz Help! Ne Uzstazishana!

k!ll3r
 Share

Recommended Posts

Šis nav kārtējais Forums ar tiem pekstiņiem kaa uzstaadiit uttt....Man ir 1.jaut

Aizmirsu savu paroli! nu nomainiiju un aizmirsaas kads nezin kur ir tas txt vai php fails Itka datu baaze kur atras paroli?

Da ladna :D saki nevar ta nevar... bet moš nevar taa ka es sataisu lai suuta veestules? :D (Nevaru tikt Admina paneli ja esi parak stulbs) ,Vai arii kaads nevar to failu atsuutiit.. :D Man taada problema piem kad registreejas neatnaak taa veestule... :D tikuntaa var logoties :D

Atrodi php failu, kas atbild par paroles veidošanu. Izveido jaunu paroli, izmantojot šo principu un izlabo mysql`ā passwordu. Cik gan tas var būt grūti ...

EDIT:

Tātad, redzu kur ir :

// Create the admin user
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$userp = "1, '{$this->previous_steps['admin']['display']}', '{$this->previous_steps['admin']['user']}', '', '".md5($this->previous_steps['admin']['password'])."', '', '{$this->previous_steps['admin']['email']}', '', '', '', 0, ".time().", 0, 0, 0, 0, 0, 0, '{$ip}', 0, '', '', '', 0, 1, '', '', '0', '', ".time().", ''";
        mysql_query("INSERT INTO {$this->previous_steps['mysql']['prefix']}user VALUES ({$userp})" );
        mysql_close();

Kā jau mēs te redzam, parole vienkārši kodējas ar md5() un saglabākas user tabulā.

Viss, kas Tev ir jādara.

echo md5("jaunaparole");

un to, ko dabūsi ārā, nokopē un ieliec datubāzē.

da tik daudz nemāki, varu Tev arī scriptu uztaisīt.

Edited by n0r3k

Ieliku publiskai apskatei, ja nu vēl kādam rodas līdzīgas problēmas.

Failu iemet turpat, kur stāv index.php

Vēl neliels info: Fails izmanto e107 ģenerēto e107_config.php, kur atrodas info, kā piekļūt datubāzei, un nomaina pirmajam userim paroli.

Pēc tam gan izdzēs, lai kāds nejauši neuziet un nenomaina Tev paroli.

pass.php

Edited by n0r3k

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...