k!ll3r Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Šis nav kārtējais Forums ar tiem pekstiņiem kaa uzstaadiit uttt....Man ir 1.jaut Aizmirsu savu paroli! nu nomainiiju un aizmirsaas kads nezin kur ir tas txt vai php fails Itka datu baaze kur atras paroli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 uz ko deram, ka tā parole datubāzē ir aizkodēta? ja md5, tad vēl vari cerēt (ja nebija pārāk gara) ja kaut kāds salt iesaistīts - bye bye Kansas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k!ll3r Posted April 7, 2008 Author Report Share Posted April 7, 2008 Man vienalga Dabuushu !!! tas tak ir mans WEB ka es varu nedabuut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 labi labi - es jau neko... vēlu veiksmi pastāsti par rezultātiem pēc tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
k!ll3r Posted April 7, 2008 Author Report Share Posted April 7, 2008 Da ladna saki nevar ta nevar... bet moš nevar taa ka es sataisu lai suuta veestules? (Nevaru tikt Admina paneli ja esi parak stulbs) ,Vai arii kaads nevar to failu atsuutiit.. Man taada problema piem kad registreejas neatnaak taa veestule... tikuntaa var logoties Link to comment Share on other sites More sharing options...
k!ll3r Posted April 7, 2008 Author Report Share Posted April 7, 2008 SRY pa Triple-Post! Bet vai nav vispaar iespeejams Noņemt Funkciju? kad logojas lai var bez paroles? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 ja kaut kāds salt iesaistīts - bye bye Kansas...Tas tak pohuj, ja atrod kādu collisionu. LOL, a kāda jēga no visas logošanās sistēmas, ja to var izdarīt bez paroles? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k!ll3r Posted April 8, 2008 Author Report Share Posted April 8, 2008 es gribu uzlikt lai nav jalogojas ar paroli.. tad pie Users panemt savu profilu on nomainiit vinam paroli Vai arii kad tieku iekšā sataisīt to e-pastu! lai suuta taas veestules Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 (edited) Atrodi php failu, kas atbild par paroles veidošanu. Izveido jaunu paroli, izmantojot šo principu un izlabo mysql`ā passwordu. Cik gan tas var būt grūti ... EDIT: Tātad, redzu kur ir : // Create the admin user $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; $userp = "1, '{$this->previous_steps['admin']['display']}', '{$this->previous_steps['admin']['user']}', '', '".md5($this->previous_steps['admin']['password'])."', '', '{$this->previous_steps['admin']['email']}', '', '', '', 0, ".time().", 0, 0, 0, 0, 0, 0, '{$ip}', 0, '', '', '', 0, 1, '', '', '0', '', ".time().", ''"; mysql_query("INSERT INTO {$this->previous_steps['mysql']['prefix']}user VALUES ({$userp})" ); mysql_close(); Kā jau mēs te redzam, parole vienkārši kodējas ar md5() un saglabākas user tabulā. Viss, kas Tev ir jādara. echo md5("jaunaparole"); un to, ko dabūsi ārā, nokopē un ieliec datubāzē. da tik daudz nemāki, varu Tev arī scriptu uztaisīt. Edited April 8, 2008 by n0r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
k!ll3r Posted April 8, 2008 Author Report Share Posted April 8, 2008 Būtu pateicīgs ja tu uztaisītu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 (edited) Ieliku publiskai apskatei, ja nu vēl kādam rodas līdzīgas problēmas. Failu iemet turpat, kur stāv index.php Vēl neliels info: Fails izmanto e107 ģenerēto e107_config.php, kur atrodas info, kā piekļūt datubāzei, un nomaina pirmajam userim paroli. Pēc tam gan izdzēs, lai kāds nejauši neuziet un nenomaina Tev paroli. pass.php Edited April 8, 2008 by n0r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
k!ll3r Posted April 8, 2008 Author Report Share Posted April 8, 2008 Method Not Allowed The requested method POST is not allowed for the URL /pass.php. Apache/1.3.33 Server at localhost Port 80 Man liekas k-kas nav pareiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Tā gan ir servera vaina. Paskatīšo, ko varu darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k!ll3r Posted April 8, 2008 Author Report Share Posted April 8, 2008 Varbūt caur Team Viewer 3 visu man uzčinī? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now