kasparsc2 Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Sākšu stāstīt savu problēmu ar skaņu. Man visu laiku zūd skaņa. Un lai es viņu dabūtu atpakal es eju Control Panel/ ADD Hardware un pievienoju. Tad skaņa strādā, bet ka restartēju vai izslēdzu datoru skaņa atkal pazūd. Man ir apriebies katru reizi instalēt par jaunu skaņu. Lūdzu palīdzat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Novelc jaunākos skaņas kartes draiverus, un uzmet virsū! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasparsc2 Posted March 28, 2008 Author Report Share Posted March 28, 2008 (edited) Man skaņas karte ir integrēta mātesplatē esmu mēģinājis ar draiveriem, bet nekas nelīdz. Viņi vienkārši nereaģē. Tas nevarētu būt tāpēc ka uzinstalēju programmu appserv-win32-2.5.4a? Bet es to porgrammu noianstelēju, bet tikuntā nelīdz!! Edited March 28, 2008 by kasparsc2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now