Swear^ Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Es tiešām ļoti atvainojos zinu ka 100x ir prasīts! Bet kā var apvienot ipb forumu ar web+ja ir regojies web tad arī foruma! Mēģināju ar <? require_once "maincore.php"; require_once "subheader.php"; require_once "side_left.php"; Bet nekas neizdevās Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Paskaidrošu sīkāk, Mīkla tev: Tu ieej mežā un pieprasi mašīnu. Izredzes ir? Vainu Tu ieej autosalonā un pieprasi mašīnu! require_once ceru ka saprati, tev jānorāda vel pirms viņas nokā pieprasīt! p.s. ja izdevies kādam mežā labu auto dabūt pm man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swear^ Posted March 24, 2008 Author Report Share Posted March 24, 2008 Mīkla tev: Tu ieej mežā un pieprasi mašīnu. Izredzes ir? Vainu Tu ieej autosalonā un pieprasi mašīnu! require_once ceru ka saprati, tev jānorāda vel pirms viņas nokā pieprasīt! p.s. ja izdevies kādam mežā labu auto dabūt pm man Nu tak lūdzu palīdzat kādreiz pārmaiņas pēc Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Palīdzība - tava izspratnē būtu visu pateikt priekšā ne? Cik maksāsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now