S_P_O_X_X_X Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Kāpēc worm un macho ir dievi? Man atsuta vestuli: ew es tiko uzzinaju worm niku skype :D nirga Kapec tie sici vislaik doma ka vinji ir dievi vini taksh ir cilveki kas izveidojushi projektinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Jo viņi pret visiem ir laipni un želīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 :D nirga Atsuti man arī ,bet pēc manām domam dievi tādā ziņa kad vienīgais komjūns kur viss notiek pec spēlētaju gribas parsvarā un tiek arī realizēts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Dievi ir visžēlīgi, tāpēc viņi nogalinās visu tavu ģimeni un pateiks, ka tas bija viņu liktenis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 I sense bullshit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts