GOMA smile Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 ka var izdarit ipb forumam piemeram es uz tiras lapas redzu kas ir online ? nu ka uz frontpage ... un kads nezina ka parastam web saitam uzlikt vairakas valodas lai uzpiezot piemeram uz lv butu latviski bet rus kieviski ? 1.Ta sistēja ta ir pa6taisīta Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 tu index lapā gribi redzēt kas ir online?? ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=ar4ix8=- Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 pec viņa teiktā sapratu tā ka viņs savā web lapā grib teiksim augšā pie logo stūrī 3 ikonas lat eng rus un uz katru uspiežot nomainas valoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 1)šeit P.S ar4ix, nedomāju vai kādam interesē, ka tu esi sapratis viņa jautājumu, tākā ja nevari palīdzēt neraksti! P.P.S runājot par to valodas maiņu, es varētu atklāt, struktūru, bet pašu kodu pats kā nu mācēsi uztaisīsi tātad: 2) Manuprāt, labākais variants būtu saglabāt valodu kukijos, piemēram kukījs_lv, ja piemēram tiek padots tas kukījis_lv, inclūdo attiecīgo lang failu kkā tā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Tieši tā - cookies ir labākais risinājums valodu padarīšanai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 Ja es gribu lai rada online un tas lai varetu tas valodas mainit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Lai rādītu online sarakstu, vajag saglabāt visus apmeklētājus datubāzē un rādīt, teiksim, tos, kuri kaut ko darījuši pēdējo 15 minūšu laikā. Vecākos nafig dzēst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 Ja to es jav sapratu a ka var izdarit lai butu vairakas valodas tie6ii nak piemers http://cs.hackers.lv/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Nu es jau tev ideju padevu, ja nevari prasi kādam kurš var! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 Nu ka man mazins skaidriens ir, bet man vaig to lai parmet es parejo aptuveni saprotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 Kadam nav idejas gign ir tas ti6i ko vaig :0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 lūk ir tavi lietotāji online!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 o tnq a kadam nav ka var redzet news no ipb ka http://cs.hackers.lv/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now