DjLaCarte Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 (edited) WE GOT IT GOING ON CEVO-P, TFN...jā ir parādījušies atzinību izpelnījušies čempionāti un čempionātu sērijas Eiropā un arī plašāk. Bet šī Eiropas puse tāda mazliet pasīva izskatās uz visa fona, tāpēc TF2-Baltic.lv portāls teiks savu vārdu. Mēs aizsākam Team Fortress 2 turnīru Baltijas valstīs, kurš cerams izskanēs arī ārpus šo trīs valstu robežām. Ar prieku atklājam ''TF2-BALTIC Summer Cup'', kurš būs pats pirmais no mūsu piedāvātās turnīru sērijas. Vēlies stimulu, lai piedalītos? Lūdzu- Balvu fonds pārsniedz 200Ls robežu. Tātad piesaki savu komandu un parādiet uz ko esiet spējīgi Jūs. Čempionāts norisināsies SS formā jebšu 6vs6. Tātad lietas būtība ir šāda- ienāc www.tf2-baltic.lv,piereģistrējies un lūdz, lai tava komanda to izdara, tad viens klikšķis uz FORUMS un sadaļā TF2-BALTIC SUMMER CUP attiecīgajā sadaļā piereģistrē savu komandu un Tēmas nosaukumā raksti sava klana/komandas nosaukumu. Reģistrācija tiks slēgta 20. aprīlī. Pieteikuma forma. Klana/komandas nosaukums: Klana/komandas līderis: Klana/komandas e-pastsuz šo e-pastu tiks nosūtīti visi turnīra noteikumi un visa informācija) Klana/komandas līdera skype kontakts: Klana/komandas sastāvs: Atbalstam: ''Čili Pica''(www.cili.lv), ''Netlogs''(www.netlogs.lv) Informatīvi atbalsta: www.netgames.lv / www.gamerx.lv Edited March 19, 2008 by DjLaCarte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Tas ir tikai kuriem STEAM tf2?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 nu GIGN'am vajadzeetu piedaliities Tur tad macho ar testu paraadiitu ... A tjipa vinjsh Internetaa vai LAN'aa notiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 es šaubos, ka man gribēsies piedalīties 6vs6. par 8vs8 jau varētu padomāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjLaCarte Posted March 20, 2008 Author Report Share Posted March 20, 2008 par 8vs8 jau varētu padomāt. Nu tad buus jaagaida liidz juulija beigaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now