Jump to content
GIGN Forum

T3h Tournament


SaS^MAN
 Share

Recommended Posts

pag pag, tak es visu laiku domaaju, ka 2 turniirs ir martaa, bet omfckingod - NO! 2. kārta 19. novembris - 3. februāris Nu pats pashlaik nepiedalos, bet veel cepu cepumus, bet gribaas redzeet citus muuvijus. end wat a hek is go ing aut? Tad gribeetu zinaat kad tad ir 2, vai 3, vai 4? Te vispaar nevar neko saprast , jo viss pagaidaam ir rosolaa un dereetu sakaartot.

Link to comment
Share on other sites

nē nu es domāju, ka tas konkurs baigi ievilksies, jo tagad itkā būtu jābūt jav 3 kārtai. un piemēram kad fināla uzvarētājs varēs saņemt savu balvu?? Nākamgad uz ziemassvētkiem... man jav sākumā tas par tām 3 kārtām likās nedaudz muļķīgi, jo latvijā to mm nav nemaz tik daudz kā gribētos :( nu katrā ziņā skatās paši, es pateicu savu viedokli. :lalala:

Link to comment
Share on other sites

Bļed Fragment, nu tak pis nahuj ar savām balvām. Zaebal visur, visiem bāž acīs savu 1337 moviemakera skillu. Pilnīgi skaidri redzams, ka tu mūvijus netaisi prieka pēc, bet gan tiecies pēc slavas un balvām. Īsāk sakot - ej dirst! :)

Link to comment
Share on other sites

Neredzu iemeslu banam, taču ja arī kaut kas tāds notiktu - īpaši nepārdzīvotu. Ok, ok - lai būtu, es esmu mazulis. Bet škrobe, ka mazulim ir vairāk smadzeņu nekā nabaga fragmentiņam.[neliec, man publicēt tavas vēstules, kuras tu atsūtīji gan man, gan hqlv un kuras negants forumā atrodamas sadaļā "Zelta Fonds"] btw. kāpēc signaturē neesi ierakstījis "es vinnēju gign moviemaking pirmo kārtu!!!"? tas tak tāds populārs tekstiņš tev bija.

theNTH, omg. Pakaries mazais dirslaiža. :)

Link to comment
Share on other sites

:)

gluzhi jau pareizi nebija taa teikt, kaa nekaa ir jaamaak arii nopelniit ar to, ko tu proti vislabaak, respektiivi, kas tev padodas :nope:

Protams, labaak jau ir, ka tu dari darbinju ar prieku un taapeec, ka tas tev patiik, nevis seedi ar niigru sejas izteiksmi darbavietaa un piespiedu kaartaa pret sevi, pelni naudu.

Link to comment
Share on other sites

Es čista jau lūdzu Dievu! Tāds emo pediņš jau nu man ļoti daudz varētu izdarīt. Fragment, NEBEJ TI APASNIJ PARENJ, TOKA NEBEJ PLZ PLZ PLZ.

Ej pārdod ķēdītes.

Labi viss, pietiks! Atvainojos, ka piemēsloju šo topiku ar nevajadzīgiem postiem, taču kaut kā krīt uz nerviem šitādi smerdeļi.

Edited by babaac
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...