vautinsh Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Tātad man ir jautājums! Es lietoju D-Link DI-524 rūteri! Tātad man ir Counter-Strike Source serveris(Turpmāk tekstā PC1) un uz mana brāļa datora ir Source serveris(Turpmāk tekstā PC2)! Mums iespējams būs divi domēni: vsnt.lv un ning.lv Bet kā izdarīt lai vsnt.lv iet uz PC1, bet ning.lv uz PC2? Nu es domāju tā lai piem. ieejot css(citi) Var pievienot vsnt.lv un būs tas serveris kas atrodas uz pc1 un ning.lv būtu tas serveris kas atrodas uz PC2 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted March 7, 2008 Author Report Share Posted March 7, 2008 Help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BINLADENS Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Nu ja jums ir katram sava ip tad nav probleemu....bet ja jums ir viena IP tad vsnt.lv un ning.lv tev nesanaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Uz win toč nesanāks, pastāv risinājums uz LINUX lai gan pēc DNS principa caur CNAME nevarēja ? Es katrā ziņa pamēģinātu .... Bet ja skatās no otras puses - divi domēni uz vienu IP, attiecīgi noforwardēti porti pa kastēm un done - ja tāds risinājums der - tad easy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted March 8, 2008 Author Report Share Posted March 8, 2008 es stulbs Niker444 es nesapratu ko tu teici! Nu man galvanais vaiga lai butu piem ta! vsnt.lv:27015 - PC1 ning.lv:27015 - PC2 Un ja es piesledzu sev 2 ip piem. man tagad ir 62.85.119.001 es pieslegtu 62.85.119.042 Tie ir tikai piemeri! Tad butu iespeja tur kautko sataisit? Butu jau labi ja vienkarshi varetu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now