Jump to content
GIGN Forum

:) Help Ar Fps

Ritsuki
 Share

Recommended Posts

plz kads... loti vajg, gribu redzet vai ar vienu no labakajam vidio kartem varesu uzsist cs 1.6 max fps ^^

EDIT: ja kads man pateiks ka un vis ies, iemetisu screen (visticamakais kad ar 512fps)

Edited by Ritsuki

diivaini gan, nez maybe neta ko daru, bet fps stav uz 100, sakuma bija 60, bet tagad 100 =/

hmm... diiivaini :D

btw, man tagad pingu gandriz visos serveros nerada :D vai nu rada 3-6 vai vsp nerada x))) omg es jutos bots kuram connection nava :D

ne es gribu uzdzit max cik man pc vai cik cs velk =/

citiem ir 120+ svarstas a man stav uz vietas uz 100 =/

nulab shattad vins pasvarstas 99-100 :D

bet atskribas nava spele neka ar 60 un pingu 10, vai pings 0-6 un fps 100

Edited by Ritsuki

bija jegas

VSYNC OFF man pateicoties tam ir fps 100 :P

+

"tad uzliec fps_max 900 un developer 1 "

tu maz ko saproti no cs 1.6 fps ;)

fps_max nava jegas likt lielaku pa 512, jebkurs berns zin to kad cs 1.6 max fps ir 512 x)))

btw, tikunta kaut uzliek 900 vins nelidz x)) kaut 100000000000000 nelidzes, man stav uz 100 :P

HA HA HA pag, nevaru beigt rekt, izskatas ka tev sajega no cs 1.6 0

512 maximālais ir HLDS, ja tie tiek hostēti uz windows...

cs fps var uzdzīt smagi, bet protams spēles laikā tev 900 nebūš pat ar 3x SLI

sīkais pajoliņ, ja neko nejēdz, nevirini muti ! Turpmāk uz palīdzību, vismaz no manas puses, vari necerēt @!

PS

ja jau to zin katrs bērns, tad kas esi tu ? embrijs, vai kāds nešķīsts dabas joks (izdzimtenis) ? laikam jau pēdējais variants :o

Edited by Lecter

• 2 weeks later...

es izdzimtenis maybe, bet tu aborta atliekas :lolza:

un btw, gudriti paradi fps vairak pa 512 ;)

baigi gudrs jutas, kkadus faktus pateikt, bet varu nsaderet kad neparadisi fps vairak pa 512 tape kad cs 1.6 nava ne css ne kkads cs 1.5 kuram nava nekadu ierobezojumu, tapat ka visi shiti kas cs 1.6 tika iznemti kas ir cs 1.5 tas pats ari ir ar fps, lameri

varesi teikt akd fps var dabut vairak pa 512, tad kad paradisi screen kur ir vismaz 513 fps, varu saderet kaut uz sotaku kad nedabusi ;D protams ja ar paint patik speleties :D

Edited by Ritsuki

uz darba datora gan nevaru dabuut FPS ne tuvu 100 (Vista pie vainas) bet nu uz mājās esošās kastes varu dabūt vēsā mierā tavus 512 un uz augšu :o, bet kā jau teicu, ja tu mācētu lasīt izlasītu, ka no tiem lielajiem FPS spēles laikā paliks tikai kādi 200 (vismaz man)

sdfdsf_207.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...