Kefiirs666 Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Par agru rakstu, bet tomēr... Apmēram pēc kāda pus gada, vai arī ātrāk Latvijā tiks ieviests jauni datorspēļu serveri! * Atbalsts jau ir...zinu ka izkonkurēs NetGames u.c pārējos *************** Protams ka ir jāsavāc visa komanda, lai varētu viss normāli ritēt uz priekšu! * Telpu nodrošinājums būs... * Apmēram..es te tagad sludinu vakances pirms termiņa ----------------------- Kas man ir jāprot? * Atšķirībā ko TIEŠI tu gribi darīt... 1. Iemaņas darbā ar Windows un Linux OS 2. Zināšanas par AmxModX - pluginu izgatavošana u.t.t 3. Ja gribi būt mūsu piemēram WEB skripteris, jābūt LABĀM iemaņām ar PHP, JavaScript u.t.t 4. Tev ir jābūt maksimāli dzīvespriecīgam un kreatīvam! Kas vēlas...tas piesakās (Pagaidām GARANTIJAS uz šo darbu nedodu) Kā jau teicu, šis ir tikai pagaidu, lai jūs zinātu ka vispār kaut kas tāds radīsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=ar4ix8=- Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 piesakos jo zinu php html mysql css un vel kautko un protams ari amxmodx. varu arii uzkodeet jums web kr4 parunajam pa skype. mans niks ar4ix8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now