novijas Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Ko lai dara, man cs`a ir fps 30-50 tad bija bez ši http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=14681 cfg, ar viņu man ir 60-70 bet tikunta viss itka raustas, visu itka esmu sainstelejis, kur var but vaiina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted February 29, 2008 Author Report Share Posted February 29, 2008 Palidz ludzu kads :/ Atvainojos par dubult postu, bet apnicis ka šo sadaļu tiik mazs skatas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 ALT+CTRL+DELETE paskaties cik tev procesi ir ieszlekti !!! jabut 20 - 30 Reizem PC ir pilns ar visadiem mesliem !!! . . . Vormi,Virusi,Spy,Error !!! Ja tev SKYPE ir ieslekts tad labak izrubi ara jo SKYPE rij daudz FPS Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted February 29, 2008 Author Report Share Posted February 29, 2008 To visu esmu meģinajis, prikols ir tads ka man viss itka iet i-nets iet atri viss parejais datora iet atri, bet cs`a fps ir 40-60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Ja tev NETS butu suds tad tev butu PING nevis FPS !!! 1.BPS Spyware Remover. 2.Registry Mechanic. Reizem ir ta kad RAMS vaij GHz ir par maz laij pavilktu CS ,bet reizem ari pats PC ( ja sen atpakal tikaij PARint. ta ari var but vaina ) !!! Noka4a 2,3 vaij 2,6 PACHT !!! ja tev tas 2 PROG. nepalidzes tad es vairs nevaru tev neko pateikt SORY !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 (edited) Es domaju kad video karte, man patreiz ir ta patas ! Man ir 2 PC bet jauno nopirku ar domu nu tad beidzot , cs nekad nelagos, bet ta ka pats veikala nebiju ,kad tika nopirts dators, nopirka datoru ar iebuveto videokarti, es vinu paaptrinaju lidz max, bet tapatas spelejot FPS mainas no 40 - 100 , Nu un tagad vnk sanak kad uz jauna PC turu serveri , un ta pa ta ka agrak darbojos ar veco! Edited March 1, 2008 by NeoX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 (edited) gribetu zināt, kā tu paatrinaji iebūvētu V-Karti, vienīgais veids, kā k-ko tam līdzīgu varētu izdarīt būtu nosūtīt daļu RAM V-Kartei, bet par paatrināšanu to nosaukt gan nevarētu, takts frekvences iebūvētajām mainīt nevar... ak jā... FPS problēma, kādu OS izmanto ? Pašlaik pats esmu spiests dzīvot ar VISTA, un man arī problēma ar FPS, bet cik zinu Vistai, tas tā vnk ir un būs vismaz līdz 1.SP Edited March 1, 2008 by Lecter Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 1, 2008 Author Report Share Posted March 1, 2008 Izmeģinaju pachus 23v 26v neviens nepalidzeja, vista man nav :/ visi video kartes draiveri ir sainsteleti u.c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now