AsShoLe Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Sveiki šodien beidzot nopirku un uzliku v-karti 22 Februārī nosvilināju Kr4 uzliku video draiveri viss ok , bet viens es nopirku biku jaudīgāku man bija 256Mb bet tagat 512Mb bet neskapēc spelējot cs man ping ir lielāks nekā agrāk (spēlēju savā serverī!) spelēju spēleju hz nez agrāk spēlējot bija apmēram 15;11, specos sēžot vai kad nomirstu 9un 8 a tagat spēlejot 19;24 sežot specos vai kad esmu nomiris 11 un 14 ! ā un vēl kas ! A procesora ventilātorā var eļiņu iepilināt ?? jo vnk es barošanas ventilatora iepilināju uzreiz klusāk palika ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 OMG taads pings es buutu laimiigs ja man pat taads buuutu oh btw iemeegjini cl_updaterate no 25 liidz 35 es iesaku 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 OMFG ROFL LOL, bljed vairaak nezinu tos visus suudus, kas apziimeetu man nenormaalaako reekshanu par teviim! KAADS SAKAR V-KARTEI AR PINGU??? LOOOL ROFLCOPTER...LOL!!! P.S. LOL!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Jā tā ir traģiski liela problēma kad tu nopriki jaudīgāku Videokarti bet pings palika drusku lielāks Laikam vajadzēs tev pirkt atkal citu videokarti. Asshole Videokarte neietekmē pingu!! to ietekmē internets, un kāds sakars internetam ar videokarti ? nekāds!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now