-=Z@RS=- Posted September 21, 2004 Report Share Posted September 21, 2004 Man ir skanjas gjuks kad speleju vis sakanja notiek ar atbalsiim! kas tur noticis kads nezin? kur ko vajag sakrutitt lai buutu ok? arii chats biki gljuko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted September 21, 2004 Report Share Posted September 21, 2004 nonem eax skanu pie skanas opcijaam... vai arii s_eax "0", ja nekludos Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted September 21, 2004 Report Share Posted September 21, 2004 man atbalsojas parasti tad , kad vienlaikus esmu mirca un speleju cs - t.i. , kad esmu beigts ieeju mirca , naaku atpakal , un dazreiz man ari atbalsojas , bet tad atkal at alt+tab ieeju mirca , tad atkal cs - un viss atkal pa vecam... kaa saprast ka chats gljuko>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 21, 2004 Report Share Posted September 21, 2004 man atbalsojas parasti tad , kad vienlaikus esmu mirca un speleju cs - t.i. , kad esmu beigts ieeju mirca , naaku atpakal , un dazreiz man ari atbalsojas , bet tad atkal at alt+tab ieeju mirca , tad atkal cs - un viss atkal pa vecam... kaa saprast ka chats gljuko>? taadu briinumu pirmo reizi dzirdu. Lai gan ar alttabu visaadi gljuki meedz notikt.... ir jau tas stopecho skripts kas parasti peec siege uzlikshanas jaaizmanto.... kaukur gignaa worms ieksh jaunumiem ielika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted September 21, 2004 Report Share Posted September 21, 2004 kaukaa taa alias stopecho "room_delay 0;room_feedback 0;room_left 0;room_lp 0;room_mod 0;room_off 1;room_refl 0;room_size 0;room_type 0" pectam ja rodas atskanjas, konsolee ieraxti 'stopecho' Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 21, 2004 Report Share Posted September 21, 2004 iespejams ka ieksh control panelja uzlikta atbals ir... bij man ari reiz tads jox... teixim Sound Blaster karteem tas atrodas zem control panel-> audio hq -> Speaker -> EAX un tur jauzliek zem visam kategorijaam (No Effects) bet tas tikai tad ja ari arpus CS ir atbalsis... ja ne, tad shim nav nekada sakara ar problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now