Jump to content
GIGN Forum

Acc

Guest pig
 Share

Recommended Posts

Labvakar!

Esmu nolemis uzrakstiit pieteikumu uz admina tiesibam .

Veletos sadas tiesibas 1.xvotemap 2. xnick

Sadas tiesibas velos lai , kad serveri atrodas maz cilveku ,lai varetu uzlikt kadu mazaku mapi.

xnick ja piemeram ir dazi ,kas iejiet serveri un sez visu laiku pie spectoriem ,vai ari ir pie komandas bet nespele.

Gign speleju loti sen jau no pasiem pirmsakumiem.

admins kurs mani iesaka : godie

nospeletajs laiks ir gandriz 200h :)http://www.gign.lv/stats/player.php?id=12804

Nu tā šo čali es tiešām varu atbalstīt.

Domāju ka iekš cs.gign.lv viņu būs pamanijusi lielāka daļā, un nekāds trakais viņš nav, pret viņu pašu nedomāju ka ir izmantotas tiesības, jo nekāds jukušais jau šis nav.

Esmu saspēlējis ar viņu ari citviet izņemot gign (cw, mix), domāju ka galva uz pleciem ir un nekā slikta nesadarīs! :)

Recommend!

Agrak speleju gan cs.gign.lv ka ari vel cs.apollo.lv cash.apollo.lv cs.4tus.lv cs.dtcom.lv ka ari daudz dazados onlain cup ka ari lan cup cs speleju apmeram kadus 6 gadus.

hz kāpēc, bet man liekas, ka ar pig nebija k-kas kārtībā. iečekojot iepriekšējos topicus, redzu, ka tiesības tiek prasītas 2 reizes, šī ir 3., ja neskaita pliko slot, ko prasīja, kas bija sen.

1. pieteikums uz aksesu

2. pieteikums uz aksesu

nu mož ar varētu beidzot, ko piešķirt?! online time gan tāds pašvaks, ņemot vērā, ka tev ir 200h, kas ir mazāk kā man, kaut gan neesmu normāli gign spēlējis pāris mēnešus.

Edited by HoLLow_LiFe

Skatoties no speeleetaaja viedoklja, varu pateikt, ka ar pig personiigi man nekad nau bijushas probleemas! Cik esmu redzejis speeles laikaa neraxta nekaadus debiilus tekstus. Speelee arii vinsh tiiri labi, un ja jau 6 gadus kapaa cs tad jau domaaju arii maacees riikoties ar shiim divaam elementaarajaam komandaam! no manis REC.

nu ja 1maja reize man nebija uzrakstits kartigs pieteikums , bet 2reize neatbalstija manu pieteikumu. Tapec pec bisku vairak ka pec pusgada partraukuma gribeju velreiz pemeiginat :))

• 4 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...