NeoX Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 http://napa1m.filer.lv/Me/file-movie.wmv.htm <--- Pats taisīju nezinu kā sanāca! =] Bet nu wma =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennedy Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Es skatījos @ Filer.lv, neko no tā, kotu ierakstīji notepad nevarēja saprast, pamācībai nav ne vainas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 (edited) Mācies no profesionāļiem, un nākošo tutu pamēģii uztaisīt vismaz šādu: Abstract Using Photoshop CS3 Edited February 13, 2008 by Lecter Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted February 13, 2008 Author Report Share Posted February 13, 2008 Lecter tā arī ir mācies no pro ! Tās tak tikai pirmās pamācības! =( Bet gan ar laiku =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 (edited) oo jā šitāda mūzika ir īstais pavadījums, ko likt fonā pamācībām (ceru uztvēri ironiju) tātad step by step: "Ta ka man PC suds ilgi jagaida" - muahahahā nu ir gan komentārs mierīgi varēji tās pārdesmit sekundes appserv instalā izmest ārā, nafig man uz to progress bar jāskatās atarhivēt failus mierīgi varēji pa taisno www mapē, nekur nekas nebūtu jākopē pēc tam lai nu ko, bet errorus rādīt gan nevajag (localhost), pat ja nav tieši saistīti ar mācāmo lietu NAV obligāti jābūt root "paroli to pasu kuru ievadijat app serverim" - to tev vispār vajadzēja paskaidrot appserv instalācijas laikā kas tā par paroli ja reiz darbojies caur root, tad NAV atsevišķi jātaisa pašam mysql mape un vallpapīrs ar tev labais... rezumē nu tādu kā trijnieku piecu ballu sistēmā godam nopelnījis esi (ja tā ir kā tu saki ka pirmais mēģinājums šajā jomā) Edited February 13, 2008 by baarbijvecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 (edited) Ja taisies veidot vēl šai pamācībai līdzgas (tikai labākas) sazinies ar mani noderētu vēl kāds cilvēks pamacibas.tk komandā kas tādas lietas dara... Edited February 14, 2008 by Lecter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now