Jump to content
GIGN Forum

Irda

Guest blody
 Share

Recommended Posts

vop6im lieta taada - manam nokia ir taada fii4a kaa infrasarkanais savienojums ar PC, toistj es varu vilkt attieciigos failus no sava cietnja uz sava mobilaa atminju bez jebkaadiem vadiem(tipa)...

vieniigaa proga kas suporto kauko taadu ir IrDA tachu diemzjeel vinja suporto tikai Windows 95 opereetaajsisteemu bet man ir XP un man nav nekaadu pretenziju pret to, lai liktu kaukaadu shitainu 95? - tad jau labak 98?...

nu vop6im jautaajums ir taads - vai kaads nezin kaadu updeitu irdai vai kaadu citu progu prieksh infrasarkanaa savienojuma ar PC, kas suporto XP?

jau ieprieksh thx....

P.S>un jaa protams - taadus posti kaa " Lieto google, idiot!" " Ir taada lieta kaa google starpcitu ...(lohs)" " Nu bl** tu neesi dzirdeejis par taadu lietu kaa google?"

shoreiz ir lieki, jo faktiski es jau tur visu izmeegjinaaju(nu mosh kaukaa nepareizi uzrakstiiju bet diezvai...es pat krieviski un vaaciski meegjinaaju)

mmmm... mekleeju... bljaavien tas nokia.com gan ir liels...

precizaaku linku neiedosi?

~~edit~~ atradu...pagaidaam veel ka4aajaas...

~~second edit~~izmeta eroru - meeginu atsifreet , saka ka nevar aktivizeet IrDA ?[code:open media]? - sifreeju...

~~third edit~~ esmu ticis gandriiz "taalu", mosh kaads var pateikt kads latvijai ir Area Code?

~~veelviens edits~~ ojaa tagad zinu ka latvijai area code ir 371 un liepaajai un ventspilij cits...tikuntaa veel kaukas 4akareejaas...kaukaadu shitainu instrukciju atradu te www.nokia.com/pcsuite

Edited by blody

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...