traktorists^ Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 vopšem ir nosistas manas 500 galvas no viena pe!iga, ar nickname bajano. Ja kāds var, palīdz man nonest viņu, pašlaik uzkačāšu academy, tad workshop un šā vai tā nesīšu viņu lejā. Niks Bajano, ciems The bajano town. Vopšem to mērgli derētu normāli piebeikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted February 8, 2008 Author Report Share Posted February 8, 2008 skatos, ka neviens nevēlas palīdzēt, bet, nekas, tas puišelis jau forši nobombardēts no viena ffh drauga sanāk, ka var lockot ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 FFH un draugi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted February 8, 2008 Author Report Share Posted February 8, 2008 jau domāju, ka kāds pajautās. Es ar to pleijeri norunāju, ka starp mums valdīs miers un harmonija (ķipo, allie, vai kā viņš tur saucās). Tad izdomāju viņam paprasīt lai nones to puisi. Un nonesa arī (novāca 4 crop laukus no lvl 11 uz lvl 6 (2) un no lvl 11 uz lvl 4 (2), nosita visu armiju (pie 1000 purniem) un nobrucināja granary līdz lvl 4) Nezinu, vai tas skaitās pārkāpums, ka man ar viņu @travian ir labas attiecības, un viņš man vai es viņam palīdzu. Par lv aliansi viņš man neko nav jautājis un es nemaz nebūtu atbildējis, so par to neuztraucieties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts