Kefiirs666 Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 (edited) Nu tā kā neviens jau neko pa brīvu negrib darīt, pašam arī liels slinkums čakarēties par php, tāpēc šo te lietu uzdodu kādam no JUMS! Vajadzīgie skripti! 1. Nika reģistrācija caur SMS * Pa 0,95 pasūti SMS un tavs niks reģistrējas uz pusgadu, šim jāstrādā caur AmxBans * Var arī tā, ka tev atnāk kods, tu ieej AmxBanos un ievadi kodu, niku un SETINFO un viss o.k vieglāk jums būtu paskatīties ŠEIT 2.ajā lapā SCROPION koments! 2. SMS For Unban * Pasūti SMS pa 2 Ls un tu tiec atbanots, protams visam atkal jāšancē caur AmxBans 3. HLTV!!! * Normāls DEMO rekorders, vajadzētu būt krutākam nekā GIGN 4. CALLADMIN * Salabot manu /calladmin skriptu Šeit Nu man tur viens gļuks palicis Ja tu spēj visu šo uzskriptot, vai arī nozagt no kāda cita, vai arī nozagt un izlabot, es tev maksāšu! PAR SAMAKSU VIENOSIMIES! Edited February 4, 2008 by Kefiirs666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 (edited) Cik maksāsi? Ar to arī vajadzētu sākt. Parasti šāda veida darbiem uzreiz pasaka cenu. Edited February 5, 2008 by overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikaza2 Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Es tew iesaku slegts ligumu ar firmu [ kautvai bagemu] un vinji tew tos sms skriptus iedos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now