NeoX Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Ludzu kads var pateikt kur var dabut kadas normalas themes, pieks noked web! Bet nu iznemot vinu majaslapaspuse, tur visu esmu parskirstijis neka nav =(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumidors Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 pameklee google.lv bet vinu majas lapa tur ir pat arii normalas un daudz themes vai tad neviena nepatika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted January 30, 2008 Author Report Share Posted January 30, 2008 Saproties nu tadi sudi, Es nevaru piedod par izteicieniem, bet nu kretine Es visas izskatiju no 1 - pedejaij bet nu nepatik =( Ko padarisi tadel es domaju kur varetu dabut tadu norpienaku, piem ka www.powned.lv? Skin vai tadu ka chill.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumidors Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 tas powned.lv laikam kaukur dabujusi nezinu bet chill vini pasi tur kauko ir taisijusi .. a kam tev to majas lapu kontrai vaig vai prosta kukam citam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Izveido pats savu. Būs pašam lielāks gandarījums + būsi orģināls Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted January 30, 2008 Author Report Share Posted January 30, 2008 Nu ja bet nu es tikai vsp tiko saku rikoties ar php tadel vel neko tadu nemaku palidzat ludzu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumidors Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 itka jau var vinu to taisit photoshopa bet bus javelta daudz laika un tas ir tirakas mokas Amii tev jau viegli teikt tev pasam jau nav jataisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 tev pasam jau nav jataisa Es esmu taisījis, zinu ka tās ir mokas Bet lielāks darba ieguldījums, lielāks gandarījums un prieks Pameklē tak google.lv es zinu ka var tiešām foršus atrast. tikai jāmāk meklēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted January 30, 2008 Author Report Share Posted January 30, 2008 Nu tad maybe palidzat ka un kur var vinas ieladet iznemot nuked-clan.org, es tur visas izskatiju nekaa =(( Un vai ir iespejam nomainit site logo! Bildi orginalo vai ka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted January 30, 2008 Author Report Share Posted January 30, 2008 http://87.110.64.132/ Varat apskatities ja velaties smejaties , nu bet tas ir mans pirmais darbs:D Tur tak neka nav Tadel es ludzu jusu palidzibu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Te ir kaut kādas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted January 30, 2008 Author Report Share Posted January 30, 2008 (edited) 1) Ne nu paldies jebkura gadijuma bet nu pats laikam redzejis neka zilbinosa tur nav Bet nu piemeram http://87.110.64.132/index.php?file=News <-------- Ka nomanit to bildi augshaa? 2) Un laikam redzi monitorings! ka lai uzliek vinju lai rada serveri es nekadigi nevvaru saprast! Nesmejaties tikai vakar saku stradat ar php! Edited January 30, 2008 by NeoX Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Omg... Es nevaru izskaidrot kā to darīt bet es māku. Reiz palīdzēju vienam serverim, tur arī ņēmos, bet tagad... pfff. atcerēties ir grūti ja tas bija pirms gada vnk rakņājies. Monitoringa tēma ir citā topikā, es pat vairākus redzēju, ieraksti seach'ā "server" (bez "") un redzēsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted January 30, 2008 Author Report Share Posted January 30, 2008 Amii izskatas kad tu esi lielisks 4alis Izpalidzigs utt =) Pastasti kur6 butu viss labakais no variantiem kads, kadu webu turet , nuked,php,e107 , un ar kuru man butu vieglak! Bet nu ari lai webs neizskatitos pec kaut kada ucoz.com , nevis darba bet nu hvz ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now