Jump to content
GIGN Forum

Nuked

NeoX
 Share

Recommended Posts

Saproties nu tadi sudi, :D Es nevaru piedod par izteicieniem, bet nu kretine :D Es visas izskatiju no 1 - pedejaij bet nu nepatik =( Ko padarisi tadel es domaju kur varetu dabut tadu norpienaku, piem ka www.powned.lv? Skin vai tadu ka chill.lv

:D tev pasam jau nav jataisa :D

Es esmu taisījis, zinu ka tās ir mokas :D Bet lielāks darba ieguldījums, lielāks gandarījums un prieks :)

Pameklē tak google.lv es zinu ka var tiešām foršus atrast. tikai jāmāk meklēt.

1) Ne nu paldies jebkura gadijuma bet nu pats laikam redzejis neka zilbinosa tur nav :D Bet nu piemeram http://87.110.64.132/index.php?file=News <-------- Ka nomanit to bildi augshaa?

2) Un laikam redzi monitorings! ka lai uzliek vinju lai rada serveri es nekadigi nevvaru saprast! Nesmejaties tikai vakar saku stradat ar php!

Edited by NeoX

Omg... Es nevaru izskaidrot kā to darīt bet es māku. Reiz palīdzēju vienam serverim, tur arī ņēmos, bet tagad... pfff. atcerēties ir grūti ja tas bija pirms gada :D vnk rakņājies.

Monitoringa tēma ir citā topikā, es pat vairākus redzēju, ieraksti seach'ā "server" (bez "") un redzēsi :)

Amii izskatas kad tu esi lielisks 4alis :) Izpalidzigs utt =) Pastasti kur6 butu viss labakais no variantiem kads, kadu webu turet , nuked,php,e107 , un ar kuru man butu vieglak! Bet nu ari lai webs neizskatitos pec kaut kada ucoz.com , nevis darba bet nu hvz ka :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...