akec Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) Sveiki! Tātad par cik esmu ļoti liels ņūbs un var teikt, ka no šīm lietām neko nesaprotu, vienīgi, ka intel procis vairāk domāts serveru turēšanai, bet amd spēļu spēlēšanai.. Tad man vēlētos jaunu grabažu, pareizāk, dažādu serveru turēšanai. Izskatīju googlē internetu veikalus, kur pats var salikt, skatos tikai pēc ghz, gb, tad no tā arī nav nekāda īpaša labuma, ja zinu, kam dators būs paredzēts un ņemu visu uz dullo.. Vēlētos, lai kāds man vismaz apmēram apskaidrotu kādi modeļi, labāki būtu cs serveru turēšanai (vairākiem) + lai arī pats pie datora varētu pasēdēt netā, tā lai man ar serveriem viss ok.. Jo tur visādi cipari (AMD Ahlon 23023+ 2312 mb bla bla) varu domāt ilgi, nesapratīšu visus tos ciparus, plusus, ja nav rakstītis: ghz, gb. :) EDIT: Un vai ir tādi kompja dzesētāji ? EDIT2: Laikam gribēju, bet neierakstīju. Cena max 700 ls. Edited January 22, 2008 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Esmu dzirdējis par smadzeņu turētājiem (ieskaitot pupturus), pautu dzesētājiem? bet kompja dzesētāji.. kaut kas jauns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Uz kādu summu tu rēķinies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) jā ir, saucas fani. (speed fan) tādu protams iebāz datorā, lai dzesē. EDIT: tu gribi tādu normālu pc, lai uz viņa var geimot arī jaunākās spēles? Edited January 22, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 tādu protams iebāz datorā, lai dzesē. EDIT: tu gribi tādu normālu pc, lai uz viņa var geimot arī jaunākās spēles? no kura laika kuulerus sauc par speed faniem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 dzesētājus arī dēvē kā speed fanus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Vēlētos, lai kāds man vismaz apmēram apskaidrotu kādi modeļi, labāki būtu cs serveru turēšanai (vairākiem) + lai arī pats pie datora varētu pasēdēt netā, Ja tu gribi tureet serveri/serverus + vel speelet kaut ko, vai vispaar kaut ko dariit... aizmirsti par to Neviens normaals cilveeks serveru uztureeshanai neizmanto windowsu.. Linuxu gan, protams, vari seedeet netaa, tur vel sho to dariit arii speeles speeleet, bet katraa zinjaa tas nav gudri.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 (edited) Un varbūt kāds arī man paskaidros atbilstoši topika tematam? Edited January 22, 2008 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
oscars Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Elementāri Vatson. Paņem serveru pc, tev ar to pietiks. ^^ Aizej uz kādu labu datorveikalu un izklāsti ko tu vēlies, tad pasaki, lai iedo tā izdruku un ieliec šeit, lai varam ietestēt. Otrs variants ir: AMD Athlon Phenom X4 9600 black edition 2.3Ghz 2 +2 Mb sAM2 procesoru, mātespalti, kas atbalsta procesoru (sAM2 + AMD 790FX Crossfire/SB600 ATX Gygabyte GA-MA790FX-DQ6), bet šīs 2 lietas jau izmaksās ap 250 ls, tad atbilstošu Operatīvo atmiņu (2-4 Gb) un vēl video 512 Mb (DRR4), cietni pox kādu. Kompis sanāks īsts zvērs, vilks pāris serv kā sūdus un pats varēsi darīt ko gribi. Bet domāju, ka tu netērēsi tik lielu summu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now