SaS^MAN Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Kad vareetu norisinaaties GIGN ALLSTAR, vareetu itkaa peec iespeejas atraak un es domaaju ka man buus daudz piekriteeju, bet tas jau neko nedod ! Visu izlemj papas. Cik nospriedu tad party naigts bija arii forshs pasaakums, un varetu atraak atraak to GIGN ALLSTAR'u. Buus jau ljoti daudz cilv. kas pieteiksies, tad es jau piesakos tgd XD. Nu atkariigs arii ir datums un par to vareetu uzraut kaadu poll'u. Ko juus domaajat? FASTER, FASTER you are an BASTARD! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Nju no pedējā ALLSTAR kas jau notika,tas bija murgs!Labi ja katrā komandā atradas isti 5ci ALLSTAR KANDIDĀTI!Iesaku ADMINIEM njenjemt visus kas piesakas,jo pedejo reizi jau tas pieraadijaas,ka lielaakaa dalja NUUBU uzskata ka ALLSTAR ir PASAKUMS kur GALVENAA PRIORITAATE ir KRUSHIIIT! Te vajag apdomaat un njemt tikai tos kas most play only 4fun-LIKE ME Jo lielakoties visi kas grib spelet speeelee lai krushiitu nevis lai taisiitu jautriiibu!That`s TRUE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Uz pagašgada netiku sedeju rezerve, bet nu tikunta beigas nepaņema.Ceru ka šogad varbut tikšu. Un ari piekritu GooD`MeN play for fun. vakar jau ari bija jautri , bet nu vajag ko lielaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Mans avatars Uz iepriekšējo biju! Manā komandā īsti nekā jautra nebija Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 fascinee tas ka topiku par ALLSTAR izveido zorgš..... bet nu es kka arii peisakos.. speleju just for fun ari last time Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 (edited) Piesakos... wtf? man vienkārši ir tik aukst, ka negribas neko vairāk rakstīt.. Piesakos dziedāt pa mic XD Edited January 6, 2008 by keda2222 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 keda shitos kas vnk piesakaas,nafig nevajadzeetu njemt-njekas pret TEVI! Jo vajag tikai tadus njemt kas tik tieshaama grib FUN un maak FUN taiisiiit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Njā, te jau pēc 1h būs pieteikušies 784 cilvēki, bet nav zināms pat tas kad notiks tā spēlē un vai vispār notiks, un nejau mums par to lemt!! Bet es gribētu lai tas notiek pēc iespējas ātrāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordRudolf Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 piesakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 varbut japrada stati + foruma ir kautko rakstijis, lai nebutu kautkadi n00bi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 (edited) nu kapēc tu nevari vienkārši nomirt? Edited January 6, 2008 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Iesaku ņemt tikai tādus kam vairāk pa 100h un kuru kāds iesaka vai atbalsta,savādāk būs kā vnm only rush rush rush,and NO FUN! Da tapat tuvakajaa laikaa tas noteikti nenotiks,droshvien tikai kad buus saziedots jaunajam serverim,tad noteikti WORMS tik kaut ko atljaus dariiit! Ariii taa butu pareizaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 Aizmirsti, pēc pagāšās reizes dievzai tik ātri tiks atkal organizēts kautkas tāds, ja cilvēkiem ir pofig un viņi liek mīksto, t.i. , neierodas uz spēlēm, kautgan iepriekš raksta 100% BUUUUSU JOOO, tad tas nav nopietni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts