Jump to content
GIGN Forum

Problēma


Zorg`s
 Share

Recommended Posts

Tātad man ir problēma - spēlēju CS, pēkšņi uzkarās, ieeju interneta (Mozilla Firefox) un tur arī neviena adrese neiet, tāpat ir arī ar Internet Explorer... Tā jau man ir bijis divas reizes! Viss modemam deg ka parasti, bet internets neiet, pārstartēju modemu visas lampiņas deg (Power, Ethernet, DSL, Activity), tiaki Interneta lampiņa nedeg, tad paiet kāda viena minūte un iedegas arī Internet un internets iet!

Gribētu uzzināt kas pa vainu, un kas jādara

P.S. Sīkāks info

Internets : DSL (1 komplekts)

Antivīrus : Karspersky

Ja vēl kaut ko vajag sakat! ;)

Link to comment
Share on other sites

tas varbuut nr pa teemai... bet esu dzirdeejis ka Kaspersky antivirus bremze PC un var ietekmeet uz netu...

tas pats Norton dazaam versijaam ir ka caur exploreru un mozillu nevar nevienaa adrese ieiet... bet piemeeram skype straadaa...

sorry par ooftopic :angelic::sorrrrry:

Link to comment
Share on other sites

Vispirms sazinies ar provaideri un uzzini, kas par problēmu. Ja notiek labošanas darbi vai viņi pie tā strādā, lai šo problēmu novērstu, tad Tev nav iemesla satraukties. Ja pēc viņa norādītajiem termiņiem Tev ir tādas pašas problēmas, papingo dns adreses un aizsūti viņiem logu. Pieprasi atlaidi tekošā mēneša rēķinam. :)

Link to comment
Share on other sites

Nu lieta tāda, ka man ar bija shis internets, saprotu ka apollo. Nu un man pazuda viņš vēl biežāk, kā tev. Nu es protams to neizturēju un nomainīju uz citu internetu, bet lieta varētu but tāda, ka vai nu vaina ir tīkla kartē, varbūt modemam kautkas noticis, bet nu kā to gluži atrisināt es nezinu, varbūt pamēģini pazvanīt uz to palīdzības tālruni un izlamat viņus un palugt lai izstasta kur ir vaina... Varbūt arī windowsu parinstalet, bet nu tur itka nevajadzetu but problemai.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...