Jump to content
GIGN Forum

Sony Playstation 3

SuperRembo
 Share

Recommended Posts

Man ir kaudzite savakta e-golda jau, var kada neta veikala EIROPAS versiju nopirkt par e-gold.

Ja es velos Latvija nopirkt so mantu es busu pie valutas mainas lielos zaudejumos skaiti no e gold 1000 uz wmz 860 un no wmz 860 un ls sanak 391LS un zaudejumos es palieku ar 119 LS

Tatad varat ieteikt kadu drosu shopu kur es varu iegadaties eiropas versiju, velos uz siem 119LS kaut cik saekonomet ^^

ko tu vari dirst! e golda tev nehuja naudas nestav! un tev jau sen teica, ka daudz izdevigas ir pirkt latvija. un ja tu taisies zaudet kovertacijas 25% tad tu esi pajolins!

klau klau ... a cik 1000sus jau esi nopelnijis boom-bomprofitaa???

BEefs

ps. un lai butu pa temu, tad egold var norekinoties ieperkotyies ebaja! atrod kadu ebaja selleri amerika, kurs pienjem egoldu. tur tadu ir daudz btw ebay.com

p.s. un esmu gatavs deret, ka tu nenopirksi ps3... gudri dirst nav malku cirst... tu jau 4 reizes man liekas, ka es ps3 nopircis, tikai vel joprojam nehuja nesi nopircis, jo viss, ko tu vari nopirkt, ir TETRISS!! hahahah

Edited by 0xDEAD BEEF

Par ps3 nedirsu, velejos vinu nopirkt a vot huj atradu tirgu, jo vins jau 12:00 sledzas ciet. Kaut gan magiti iegadajos varu pat nofocet sodien vel masina nav ielitks blakus datoram stav.

2 Taja booma + - jau esmu nopelnijis 10$ neskaitot ieguldito, rit taisos ieguldit 40$

P.S Kad viss bus visus lietiskos datus izliksu te.

p.s Runajot par bernu gaidamo paskaties dienas rits topika tur bildi jau ieliku sonografa.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...