razery Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 labdien. Man ir parādījusies... nē, godīgi sakot, man tā ir visu laiku, tikai tagad sadūšojos uzrakstīt ^^ Mans website ir ŠAUSMĪGI lēns... es esmu izmēģinājis visu. bet ātrums nemainās... Juus protams domāsiet, ka tā ir interneta vaina, bet man ir šāds internets: Latvija - līdz 15 Mbit/s / 4 Mbit/s Ārzemes - līdz 15 Mbit/s / 1 Mbit/s Es tiešām nezinu un ceru, ka kādam jau ir bijusi šāda problēma. Web stāv uz EasyPHP 1-7 . CMS = e107. Idejas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 (edited) varbūt esi salicis kkādus skriptus. (daudz) vel varētu būt tādēļ ka pilna mājaslapa ar useriem. EDIT: un moš tew kāds karina.. Edited December 16, 2007 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
razery Posted December 16, 2007 Author Report Share Posted December 16, 2007 vel varētu būt tādēļ ka pilna mājaslapa ar useriem. EDIT: un moš tew kāds karina.. var kaut kādā veidā pārbaudīt jeb pieķert karinātāju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Nav ko turēt uz mājas kastes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 man bieюi uzmet kaspersky's kkвdu erroru, ka man uzbєuk datu bвzei (tikai kвdai, hz) + parвda IP kas uzbrыk. pirkstam kв nelietoju kaspersky'u man webu karinвja. kв lietoju kaspersky'u nekas naw bijis, neko naw karinвjuрi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 karinātājs xDDDD omg runājot par to karinātāju ar kaspersky tam nu nav nekāda sakara, kam vajadzēs (plus cilvēks mācēs), karinās, kasperiksīts webserveri neaizstāvēs iemeslsz, kāpēc tev ilgi lādē, vai tik tu gadijumā nēsi viens no tiem smartassiem, kas visu sql iekš vienas DB glabā? un vispār palasi manuāļus par homemade webserveri, kkādus easyphp uc gatavos izmantot kā portāla webserveri = totaly sūkā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 ja godīgi - a kas vainas? protams ja nav tur gigabaitītgs projekts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now