DeSaa Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 ko man darit es pachakareju firewall man tgd nestrada webs uz localhost es kaut firewal izsledzu bet tikunta nestrada web nezinu vai tas pie vaiunas es vinu kad izsledzu firewla restarteju appach mysql ar sledzu ara ieksha nekas nemainas ka lai es vinu piedabuju pie dzivibas?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 sāksim ar to ka izstāstīsi kas par firewall un ja firewall ir atslēgts bet serveris/mysql ieslēgts visam vajadzētu iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted December 7, 2007 Author Report Share Posted December 7, 2007 es firewall sledzu ara ieksha pec darbibas serveri ar rr off on visu daru meginu ari atstat on lifeval atkekset dont allow excception un pie exception atkekeet mtsql un appach neiet nezinat ko darit lai vins stradatu man plinigi nava idejas kas vinam varetu but noticis :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now