Bloody Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 Free Slot ! Taa man .... tagad ar tiesibam itka viss ir skaidrs .... tadas nedabut! Bet nu palugshu Free Slot ..... a to man taa apnik sedet 1h un lomities uz servaku! ??Lai gan tur iet mana mape?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloody Posted August 2, 2004 Author Report Share Posted August 2, 2004 Ja ne visam klanam tad iedodiet vismaz man vienam.... ja paskatieties stats.gign.lv/awards/mostonlinetime tad ieraudzisiet manu niku gandriz vienmer. Tapec loti, loeti palugshu free slot Link to comment Share on other sites More sharing options...
horcry Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 Free Slot ! Taa man .... tagad ar tiesibam itka viss ir skaidrs .... tadas nedabut! Bet nu palugshu Free Slot ..... a to man taa apnik sedet 1h un lomities uz servaku! ??Lai gan tur iet mana mape?? Da nerealjno eto, odin cas poljubomu sliskom mnogo vre6! Kogda fulll servak ja za 15 min maks i zajdu, ofigenno prikoljno skoko primerno uze estj ljudej u kotorih freeslot?skoro pohodu uze na server ne vozmozno budet zajti pub psc Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 (free slotu klanam es uztveeru kaa joku ) A tev vienam . Paaaraak daudz slotu jau taa ir, un tu tik labi nespeelee lai tev vinju dotu. Un horcry arii vispaar taisniiba ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 Piekritu horcry es ar kad servs pilns max 15 min gaidu vienk uzliec uzauto join un aizej vai vai kau ko padari tas 15 min atnaksi un busi ticis serva ieksa A vot ja saks dalit vel kadam slotus[baigi daudz] tad bus ka bus ar to tiksanu serva ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 Free sloti tieshaam ir nedaudz par daudz... maskimums ko es parasti gaidu lai tiktu iekshaa ir 5-7min tas ir bez auto join... Console rulzz connect cs.gign.lv:27015 kaa vacejos labajos laiku 1.5 versijaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 ar 'retry' iet aatraak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 Par citiem nezinu, bet konkrēti šis ir nesavaldīgs, nekādas cieņas pret citiem un visādi citādi nemāk uzvesties jo mazāk te spēlēs, jo visiem labāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 Es parasti ieju kaadaa citaa servaa( kaadaa fun servaa), tur arrdos, kameer tieku uz gigna parasti paiet kaadas 20 min max... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts