WMP Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 Tātad vai ir kāda skola kur var macīties zimēt grafitī? Un ja ir zināms web, kur ir piemēram visu burtu stili kā zimēt? Pacs meklēju, bija tikai uzīmēti grafitī! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 būt anarhistam un komunistam neiemācīsi. tas ir tāpat kā ar reliģiju. tas vai nu ir vai nu nav. man mazais bračka pūš grafiti, tajā pašā laikā viņš mācās mākslas skolā un katru dienu zīmē visādu šitu. kaut kad nesen pa radio dzirdēju, ka esot bijusi LV grafiti skola tikai tā aizvērusies, jo neesot bijušas telpas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted November 13, 2007 Author Report Share Posted November 13, 2007 Tad neviens nezin kur web`ā ir katram burtam ( vismaz H E L ) dizaini kā zīmēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted November 13, 2007 Report Share Posted November 13, 2007 ja tev ir iztele tad vari pats izdomat... shaubos vai bus pamacibas. vari vnk burtu fontus kačat un k-kada painta vai shopa skatities...bet outlawz pareizi pateica! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Tā kā pats esmu agrāk zīmējis varu teikt - pats staigāju pa visām ieliņām un nozīmēju tos graffity, kas patika! Vārdu sakot - apkopoju... un pēc tam centos radīt pats savu burtu stilu, paņemot kko no katra burtu stila ko esmu redzējis (sākumā apzīmējot vecas mājas un ar laiku pārgāju uz redzamām vietām) Galvanais ir pacietība Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now