Jump to content
GIGN Forum

Eu Nu Kapeec?


bencik
 Share

Recommended Posts

  • Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

goodie, šoreiz gan tu iebrauc auzās, ja sola tad sola nevis tad, kad saprot, ka solījumu nevar izpildīt ( iepriekš tēloji baigo veci kurš var tā vienkārši pirkt dārgu alkoholu) sāk stāstīt par to, ka tas takš bija joks un mēs muļķi nesaprotam tik smieklīgus jokus.

Rembo, wormam nav vērts dot viņs nepratīs novērtēt un tāpat izvems visu viņu ārā un spitei atkal būs jātīra gūlta :D:lol:

Link to comment
Share on other sites

:thumbsup:

Bus ziedojumos jaunajam serverim netikai nauda, bet ari pudele ;) kaut kads ielikums ziedojumos.

Ble cyka, taa pudele ir tev un ja tu atbrauksi us vasaras gign party es tev saku, ja solu tad pildu,un 1l Grey Goose, no maniim. Protams es ceru tu saproti, kad pudeli pa 600 ls es neesmu gaatvs panemt, lai arii soliiju, labpraat to izdariitu, bet lieku pretiim labako snjabi kaadu pasaulee var dabuut.(Latvija praktiski neiespejami dabuut), un tu buusi krutaaks ar taadu pudeli, nevis ar konjaka pudeli pa 600 kuru jebkurs bandjuka var nopirkt kada no Latvijas krutajiem veikaliem ! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

godiE, nerunā to, ko nespēj izpildīt :) izlasiju visu šito sarkastu (pirmo reiz) un konkrēti smiekli nāca par tavām atmazkām. kek

SR, apsveicu ar iebraukšanu laulības ostā & izskatās, ka jautras kāzas bijušas. :)

Link to comment
Share on other sites

Karoch atlausos pielikt punktu shaj epofejai :)

Noslegumaa veel paaris lietas, no manas puses -

1)Godie tu tik smagi aplauzies un pataisiji sevi par nelielu mulkji.

2)Pudele kuru es SR esmu gatavs ziedot - Grey Goose, nemaksaa 25 ls arii mazumtirznieciba, un arii neuzziansiet cik maksaa citur, nav verts spriests :)

3)Pudeli SR dabuus vasaras gign party, atgadinashu ja latvija var sho brinumu dabuut, tad tikai 0.7, es tev piedavaju 1L :thumbsup:

4)Gign man uzliks tadu pashu pudeli, jo pateicoties man(sakumaa arii godie) mees visi zinam kads izskatas SR un vinja sieva :10cm:

Un pashaas beigaas novelejums visiem - gudri dirst nav malku cirst :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...