Jump to content
GIGN Forum

Server?

Recommended Posts

atminja ir labi, procis izskatas ok jo nav celerons, inec vairak pa 2mbit neprasaas enivei

Reiz uz celkas 800 uzliku 18 speletaju serveri, itkaa gaaja ok. Savukart nedaudz velak uzliku uz celkas 1.7 20 speletaju serveri un tas mauka lagoja, bet janjem veraa ka man griezaas fonaa veel apache/mysql/mail/ftp kas rija resursus.

Ja neesi planojis izmantot kasti labdaribas akcijaas un hosteet liela izmera failus/filmas/muziku tad iespejams ka 2 pubi uz kadiem 14 slotiem ies bez gljukiem... vai arii 1 pubs uz 20 slotiem un kaukads cw serveris uz 10 slotiem. Visticamaak ka nekas vairaak par 2x14 pub nevilks, jo mans pashreizejais dual xeon 2.66ghz uz 20 slotu serveri proci noslogo videji ap 50% (vienu proci) un reizem uzkaapj liidz 80%

Varu saderet ka palaizhot de_aztec uz abiem serveriem un ja tie abi vienlaicigi pilni buus (14 speletaji katraa), tad arii briizhiem pings lidz 200 uzkaaps.

Karoche, ja gribi stabilu serveri, tad liec 1x18 sloti un 2 adminu sloti, ja gribi riskeet, liec 1x18pub + 1x10cw un ja juuties extriims tweakeris, liec 2x14 vai vari testam 2x16 palaist

nee nu tas teoretiski tikai tongue.gif varu arii kljuudiities, bet 14 speletajus pilnigi noteikti vilks bez problemaam ja fonaa neies apache/ftp vai cita draza...

iisi varu aprakstiit procim noslogojumu (uz mana servaka) pie attiecigaa slotu skaita

sloti | cpu noslogojums

10 | ~10%

12 | ~15%

14 | ~20%

16 | ~30%

18 | ~45%

20 | ~60%

Tas protams nav videjais raditajs, bet virs videjaa (piemeram kad ir raunda saakums vai arii baigaa galja aiziet valjaa). Kaa var redzet visoptimalak ir laist 14 vai 16 slotu serveri

bet shii arii nav oficiala informacija

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...