keka Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 (edited) Es vēlētos uzzināt kā laij es ielieku to Foruma Ielogošanās paneli savā weblapa Varbūt arī tur ir jāieraxta kads skripts vaij links jāieliek. Mājaslapu taisu pats caur HTML un PHP failiem. Lietoju Invision.Power.Board.v2.1.6. forumu!!! lūdzu palīdzat!!! Edited November 1, 2007 by keka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Vajadzētu pietikt, ja tu tur ieliktu formu ar tiem 2 laukiem ( name, pass ), kas submitojas uz to pašu linku, kur īstā foruma logina forma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumidors Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 kaukur lasiju iespejams ka te pat gigna bija tada ficha ka pieregojoties weba piergojies arii forumaa .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Un ko tas dod, ka tu lasīji kaut ko, kas galīgi nav tas, ko viņš prasīja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
keka Posted January 2, 2008 Author Report Share Posted January 2, 2008 Es atradu šo veco tipiku un gribeju pajautat aij tiešām kāds nzina jo esmu winu izmeklejies bet nekur nevaru atrast šo pamācību :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now