Pelme6ka Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 (edited) šis man parādas kad eju cs.gign.lv Konsolee : Missing RIFF/WAVE chunks Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Pelme6ka connected Kicked :Tev ir banaans (id2670), vairaak informacijas konsole tālāk nekā nav un es nevaru ieiet serverī nekad iepriekš nēsmu gājis iegšā (man liekas ) kā man izlabot šo problēmu? Edited October 28, 2007 by Pelme6ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 sitais iisteniibaa bija jaarksta suudziibu sadalaa!! un saubos vai ar taadu levo atmazku tew banu nonems!!! un saubos arii ka tu tiesaam pats banu nenoraavi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pelme6ka Posted October 28, 2007 Author Report Share Posted October 28, 2007 ok ieliksu sūdzībās bet es nēsmu spēlējis šajā serv un kapēc neparadas kā citiem ka ir ban te ir kkads banaans nevar saprast re piem: BAN] ---------------------------------------------------------------------- BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: whitesnake BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: BlackGamers | Niky BAN] Iemesls banam: xcheck BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 22 stundam 24 minutem 16 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] --------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 tu vari pieraadiit tas nebiiji tu??? man arii ir bans!! es speeju kautcik pieraadiit ka nebiju vainiigs taapeec banu samazinaaja uz gadu !! driiz beigsies Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumidors Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 varetu but kad tas ir gljuks bet saubos ka gignam noglu4ijis amxbans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pelme6ka Posted October 28, 2007 Author Report Share Posted October 28, 2007 ne viss ok tgd tieku serv bet nu jau nakamas problemas man rada ka buster nav ieslegts bet man ir ieinsteleets un ierubiits un tad man kick jo nav booster tgd parinstelesu cs cerams aizies Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 Nobanotais niks: Pelme6ka Iemesls: Cheat: OpenGL Hack Uzlikts: 28.10.2007 13:05 Termiņš: nekad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts