DeviouS Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 nerakstisu es nekadus siekalainus textus par to cik es labs vai slikts, pasi zinat kads es esmu, un ka es speleju! Lieta ir sekojosa, prasiju Cole`m vai samejs nems mani klana VS, uz ko vins atbildeja, ka butu labi ja man butu vismaz vote tiesibas, kas noveda mani pie si izmisiga sola prasit GIGN`iesiem admin tiesibas uz servera! Savadak man tiks liegta iespeja staties sa klana rindas, un celt klana prestizu! Ludzu, pieskirt man admin tiesibu pakapi, pec jusu ieskatiem! Tiesibas lietosu pec situacijas nepieciesamibas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 Tevi nepaziistu bet taapat varu teikt ka iemesls smird Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeviouS Posted July 20, 2004 Author Report Share Posted July 20, 2004 ta ari zinaju ka ta teiksi! un btw tada gadijuma seit vairs nav ko apspriest un close this topic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 ta ari zinaju ka ta teiksi! tas padara sho visu VEEL stulbaaku. Bet nu ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts