Egyptian Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 es gribetu dabut dazhas tiesibas votekick voteban xsay slap slay un votemap nu votemap es izmantoshu tad kad visiem mape noriebas un prasisies pec mapes mainas votekick lietoshu tad kads sedes 6 raundus spectatora voteban liksu tad kad kads nu vislaiku pludos un chitos slap liksu tad kad kads sedes visu laiku viena vieta protams tad kad es bushu beigts un izslaposhu tam vecim kursu mekle so speletaju prieksa slay liksu tad kads sedes visu laiku viena vieta nu xsay tad kad gribesu vsay topashu ko mineju votemap atkariba no apstakliem es domaju es mu pelnijis sis tiesibas un man vel pietam ir klans Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 es gribetu dabut dazhas tiesibas votekick voteban xsay slap slay un votemap nu votemap es izmantoshu tad kad visiem mape noriebas un prasisies pec mapes mainas votekick lietoshu tad kads sedes 6 raundus spectatora voteban liksu tad kad kads nu vislaiku pludos un chitos slap liksu tad kad kads sedes visu laiku viena vieta protams tad kad es bushu beigts un izslaposhu tam vecim kursu mekle so speletaju prieksa slay liksu tad kads sedes visu laiku viena vieta nu xsay tad kad gribesu vsay topashu ko mineju votemap atkariba no apstakliem es domaju es mu pelnijis sis tiesibas un man vel pietam ir klans neder liec pa jaunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts