Jump to content
GIGN Forum

Ati Lagi

DeSaa
 Share

Recommended Posts

es speleju kkadu speli tad vis uzkaras tad atkaras un rada sho te logu kas pie vainas kas saplisis vai var kko darit lietas labaa??

just got a new laptop for work and whipping it clean and being that i have always been on the nv side i dont have a clue which set of drivers i should get for the xpress 200m?? thx

ar to viosn gribeja teikt ka man vnk vajag xpress 200m un vins bus ok??

Edited by DeSaa

To es ar redzu ! Grafika ir pārāk smaga !

Kāc tev ATI RADEON modelis ?

Nu īstenībā man uz vecās kartes (RADEON 9550) ar tā bij ! Es vnk pārinstalēju windowu un problēma pazuda ! Bet uz manas tagadējās kartes tā ne reizi nav bijis !

Edited by mex

Modelis= 9250

Draiverus es jau parinstalejis windowsu ar nu var jau pameginat parinstalet vel reiz bet nu nekas nelidzes

kr4 ja es noperku jaunu videokarti tad visasm vajadzetu buut kartiiba un nebut tadiem lagiem????

Vel dazreiz ir ta 1 garsh 8 isi pisktieni

1 long, 8 short|Display test failure|The video adapter is either missing or defective

nja kr4 videokarte sak nobeigties jamaina??

reinstale driverus, labaka gadijuma downlod from ati.com <_<

EDIT:

Uzliec 3dmark 03 apskaties kads rezultats tev tur, izruka netu kur pa 3d markiem ir apraksts uz vidio karti, ja tev salidzinot ar to bus afigela sudigi reuzlatiti, tad vidio karte pakala, ja normali, tad draiveri <_<

EDIT:

Da psc, es nedaudz aprecos, pajautaju (nav svarigi kam) un sapratu kad to videni vari mest ara :)

Karo4, tev vina ir 90% kad vnk totali dead ;)

Doma pac, perc jaunu, vai mocies, un nesataisi ;)

Edited by squad.lv

tas ir 3d mark 03, ar vinu tu teste vidiokarti, un ja tev galejais punktu skaits mazak par 500, tad vidio karte ir galigi dead :)

bet man pateica, kad tadas vidiokartes neviens ne teste ne lieto :s un visi saka lai perk jaunu, jo problema visticamak ir vidio karte pasa nevis draiveros vai windowa =/

iznemu ara ieliku apakal psc...skruvejot valja tikai sanu nenemot to dzelzi no azimugures araa gruti iebazt apakal nezinu redzes tagad ka bus visu noputu no putekliem tur pie teim konataktiem mo6 bus labak nu redzees :rolleyes:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...