Dj_Ali Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Salateetis baigais fragers Speelee takaa iists makgaivers, Panjem emku iemauc hedaa Tagad jau nu viss ir kedaa. Visi saka shamais bleedas Salateetis tikai meedas, Adminiem tas noriebjaas Panjem opim atriebjaas. Salateetis dusmiigs paliek Pretiniekiem hedaa saliek, Visi saka tu ir PR0 Opis saka neglaimo. Nopeerk granaatas un ammo Tagad jaaskrein bomba plantot, Iemet fleshu gaitenii Samalj kontras biezenii. Ieraudzijis labu vietu Atrod tur sev jauku lietu, Paíer AWP un skataas Pretinieks zem tilta krataas. Uz nahaljavu ielaizh hedaa Vecais laizh, nu baigaa chadaa, Priekshaa ieraugaa shis spotu Cauri kasteem novaac botu. Izvelk- bombu noplanto Admins shamo nobano, Reasonu shis izlasa Raxtiic tur ka bij wee-haa Chiiteris Tu esi Mums Tas nu gan bij paarsteigums Izgaazies kaa veca seeta Jaanjoga, kas izveeleeta Pogu END man pataaik spaidiit Pa mapi pohujaa skraidiit Vieni hedi lido man Austinjas tik muzons skan Kam cs man vajag skanju Ja ir chiiti - nekaadu cs manju aims + wallhack ira kruti Kad speleju ar chiitiem man piebriest pupi. Taa nu admins uznkjer mani Aatri provaideram zvani Apelaaciju aatri raxtu Pirkstu sew dupsii bakstu ____________________________ Visu nakti olas riju, Ranka labakais es biju. Granatas es ripinâju, Pakaï fragiem tipinâju. Zalais raundu nokempoja, Pat ne mirkli necilpoja. Sturi olam sitamies, Par adminiem smcjamies. Adminus tas saniknoja, Netgames karu pazinoja. Mus ar zali paslapoja, Labi, ka vel nekikoja. Piramidas celam spota, Olas slapam katra bota. Adminus, tas sanikno, Tie mus panem un izkiko. Baidijamies dabut banu, Gajam spelet mes uz Lanu. Ar adminiem ir joki mazi, Labak nedurt tiem ar nazi. _____________________________ Ieeju no rita WOS, Skatos skraida lielais BOSS! Rokas emka, galva helms, Visi kopa tam navi lems! Te ar nazi no muguras iznak BOSS Uzpus man uz līķa logo WOS Panem roka, kaja iegriez, Otram ar gloku galva ieblieþ! _______________________ Skrienu pa inferno ar acim vala , Redzu CT nu nazis roka, Pif - paf, niz - niz, Lode pierç, nazis nierç. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Tas nav tavs sacerējums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Ja tas ir tevis domats, tad cepums Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Te būs oriģinālautors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Ali Posted October 20, 2007 Author Report Share Posted October 20, 2007 Tas nav orginal autors , psc es ieliku dzejolus, vinjs vel dot kautkadu linku, pie Oskara, un saka ka tas ir vinjejais, ne nu labais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazulis_ponijs Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Tu! Tad tas ir taveejais tomeer? Kad speleju ar chiitiem man piebriest pupi. << labais Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 1kārt dzejolīši kkādi tizli, tākā strīdēties par autoru nav jēgas, apņirgs tevi anyway... Vismaz man tās atskaņas likās galīgi tizlas, kur nu vel pats teksts, shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazulis_ponijs Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 nū nū! Nav taču nemaz slikts! Labs Respekt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 dzejolis nu neteiksu, ka ar izdomu, vismz man likaa diezgan muljkjiigs...neskatoties uz to kas ir autors...sajuuta, ka autora izdoma un vaardu kraajums nav lielaaks par khmmmm, khmmmm.... katraa zinjaa neaizraava, sorrry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Te būs oriģinālautors. Arī tas nav! Es jau sen, sen atpakaļ viņu esmu lasījis. Man liekas, ka pat šajā forumā bija... moš arī nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Nav svarīgi, kam tie dzejoļi pieder, bet fakts ir tāds, ka tos nav rakstījis šī topika autors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 un kada jega liet kad tas ir tavs? tapat ar dzejoliti +10 nedabusi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Ali Posted October 20, 2007 Author Report Share Posted October 20, 2007 Psc, es vnk ieliksu vecus dzejolus, un gribeju lai jus par viniem izteiktu domas, bet atnaca dazi "Pargudrieni" un saka tasit off topic par autoru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 nu ko tad raksti "mans sacerējums" un vēl apsaukājies? dauns... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Ali Posted October 20, 2007 Author Report Share Posted October 20, 2007 Un, kur es teicu, ka tas nav mans??? Kosp kura laika vards vecs, ir sinonims vardam nav mans? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Apskati kārtīgi savu topic tittle, un beidz bezjēgā kko brūķēt muti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now