Endijs_Dzerkalis Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Labdien. Man nesen ienāca prātā nokačāt VC(Vice City). Tur labi var palēkāt ar baiku un normāli paārdīties. Es arī spēlēju SA(SAn Andreas), bet es vinu spēlēju netā un ari savā serveri. Vnk kur gribu aizeju un palēkaju ar baiku. Nu tagad es gribu paspēlēt VC netā, bet man neiet. Es novilcis biju gandrīz visas versijas, bet pilnīgi nekā! Es nezinu, varbūt tā ir mana PC vaina, varbūt spēles vaina un arī mož serverim arī kaut kadi gļuki, bet cik es skatos visos servera logos neviena error, bet neiet?! Jūs zinat šo problēmu? Ja zinat lūdzu atbildat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrobis Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 vari luudzu izstaastiit kad novilki SA kaa dariiji lai palaistu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 ko lai palaistu.? tu gribi online spēlēt.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrobis Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 nu kur ir vislabaak noka4aat vinju? kaa peec tam tur lai vinju pareizi ieinstalee? un peectam lai normaali vareetu spelet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted October 17, 2007 Author Report Share Posted October 17, 2007 skrobis - es tevi nesaprot?! *jancis38* - ja es gribu paspelet online, bet man kad iet spele uzladejas lidz pusei un spele not responding!!! Un tas ir uz visam versijam... Es nezinu aks pa problemu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrobis Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 ej ieskrieties Endij vai kaa tewi tur es prasu tam jancim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted October 17, 2007 Author Report Share Posted October 17, 2007 skrobis - lieciet warn...ne pa temu kaut ko lecās. pats kaut kads nikulis ar 20 postiem un jau lecās...pa audz lielaks un tad brauc auguma.... Enivei - problema atrisināta, man bija šabīga VC versija. Paldies kas skatijas so topiku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now