MaVer1ck^ Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Mekleetaja neatradu. bet atceros taads topiks bija par. to piem. kaa wos. var ar sms tur nopirkt sho un to, Un man vajadzeetu adressi uz kuru var iegadaaties sho pakalpojumu vai arii noladeet. vai kka taa. ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Un man vajadzeetu adressi uz kuru var iegadaaties sho pakalpojumu vai arii noladeet. vai kka taa. ;] NA TJE NEVARIGAIS BEZROKU RADIJUM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Latvijā izvēle nav diez ko ilgi - pats vairāk kā gadu lietoju digitalsms ... neteikšu ka labākie, bet ir ok ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaVer1ck^ Posted October 16, 2007 Author Report Share Posted October 16, 2007 www.fortumo.com. man jaregistree savs nummurs tam. Un man no vinja kkadu naudu skaitiis nost . ? Un uz kurieni man taa nauda nopelniita ies ?>> java script:bbc_pop() Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliseSu Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Naudu Fortumo Tev izmaksā kā fiziskai presonai vai uzņēmumam uz tevis norādīto bankas kontu. Cik man zināms, no Tevis nekādu naudu neprasa. Reģistrējoties īsziņa tiks izsūtīta Tev nevis Tu pats sūti. Būtībā man šķiet fortrumo nav ne vainas. Tu domā savā mājas lapā šito pakalpojumu izmantot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now