MaVer1ck^ Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Chau. 1. Es gribeetu zinaat kaa var uztaisiit vai kaadi kodi panelii javada lai pie, dabuttu shuumu partmeri , reklama u.c Kur es ielieku mazu banneri piem . kaa to var izdariit ;] 2. Izveidot php-fusion. piem . pievienot kaads grib serveri un vinjsh pievieno. paraadaas kka taa sadfsa.oo.lv 3/6 de_dust2 Apmeeram taa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_P_O_X_X_X Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 MaVer1ck^ said: 1. Es gribeetu zinaat kaa var uztaisiit vai kaadi kodi panelii javada lai pie, dabuttu shuumu partmeri , reklama u.c Kur es ielieku mazu banneri piem . kaa to var izdariit ;] 2. Izveidot php-fusion. piem . pievienot kaads grib serveri un vinjsh pievieno. paraadaas kka taa sadfsa.oo.lv 3/6 de_dust2 Apmeeram taa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Moška iemācies rakstīt? Nehuja tur neko nesapratu, izņemot to, ka tu gribi uztaisīt tā, kā šeit serveri? Nebūs, tur jāmāk pašam kodēt, bet izskatās, ka tev neizdosies.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaVer1ck^ Posted October 11, 2007 Author Report Share Posted October 11, 2007 www.streetslam.lv ir taadas atseviskas sunas kuraas ir reklaama. u.t.t kaa to var uzbuuveet ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 tev jau teica, ka pašam jāprot weblapas sourci labot, bet tu to noteikti nemāki. ja mācētu, tad šādu jautājumu nebūtu. ja nu esi viens no tiem dabas brīnumiem, kas vēlas kaut ko mācīties, tad dodies uz šejieni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now