LeXer Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 ta es taisu web caur php-fusion un gribetu zinat ka lai uzliek klat kadu jaunu sadalu piemeram ir index.php pielikt cw.php es itka cw.php failu izveidoju un vin vinu never vala kkur vel kkas jaieraksta va kaa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 1. izveido iekš 'www' failu cw.php 2. php-fusion webā iekš admina paneļa vienā šitā bija jāuzpiež un jāpievieno klāt cw.php, lai rādītos webā pie navigācijas bāra. (tieši neatceros, kur, bet bija uzreiz viens no tiem kā ieiet panelī, tās sadaļas, kas ir augšā nevaidzēja ņemt). 3. cw.php sadrukā visu, ko vajag.. Ir vēl otrs variants - labāks, bet diemžēl neatceros, kas, kur un kā, jo neesmu jau ilgi ar fusion ņēmies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeXer Posted October 8, 2007 Author Report Share Posted October 8, 2007 es jau dariju taka saki pirms tam nekas nenotiek vnk vins never vala failu un viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machops Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 custom pages wiss ir tew praktiski nekas naw jadara tik saraksti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now