sh!d Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 Es atkal celju gaismaa veco jautaajumu. Vai tiesaam nebuutu labaak veel 1 cs serveris? Tajaa cz serverii nekad nav cilveeku. Vins vienkaarsi staav tukss. tad jau labaak serveri kur cauru dienu laizz tikai fun mapus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 Arii buutu labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 Es dotu prieksroku serverim, kur liidz 6 vakaraa aim_ kartes, bet peec tam fun mapas, bet lielais braalis paliek nemainiigs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_FireStorm_ Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 Valve CS uzskata par galveno online kingu, ar CZ testee iespejamas izmainjas CS aa, pardodot to kaa Singleplayer lietu. un kur tu rauj shaadas gudriibas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 Pirmajiem CS:S beta1 bus pieejams valves internet cafee lietotajiem, pectam CZ ipasniekiem. Fire' am jautajumi: Kapec Valve nepargaja uz CZ MP? Kapec CZ taisija atsevisku multiplayer? Kuru modu spele cempionatos? Kapec GIGN popularaks ir CS? Saprotam, ka driz visus modus mainiis Source versijas (arii DoD, TF utt.), kapec no 2 CS veidigajiem modiem bus tikai 1 Source versija? Kuram modam taa buus? Man liekas, ka CS... CZ gonn' die. CS to be continued in source... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_FireStorm_ Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 (edited) Fire' am jautajumi: 1-Kapec Valve nepargaja uz CZ MP? 2-Kapec CZ taisija atsevisku multiplayer? 3-Kuru modu spele cempionatos? 4-Kapec GIGN popularaks ir CS? pirmos 2 jautaajumus es nerubiiju ... no kurienes VALVE'i vaidzeeja pariet? un kaads atsevishks MP ? Kas attiecas uz 3 ... mainiit modu vareetu buut riskanti, lai gan wcg speleja cz ... 4-tapeec ka shii pasaule ir pilna ar lameriem kuri gaidiis kad tiem visu pasniegs uz paplaates ... daudzi man liekas pat nezin par taada cz eksisteeshanu + cz paaraadiijas sameeraa nesen un cilveeki izveele: "aj nahuj pisties un kachaat kaut ko ja var speleet veco" nezinu kaa citi es personiigi nenozeeloju ka izteereeju 20ls un iepirku cz .... + "Saprotam, ka driz visus modus mainiis Source versijas (arii DoD, TF utt.)" <- galiigs bullshits +2 nemiiz, ja latvijaa nav fanu tad tas nenoziime ka arzemees to nav Edited July 27, 2004 by _FireStorm_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now