Jump to content
GIGN Forum

Autoskolas Izvēle


cash^
 Share

Recommended Posts

Ir pienācis laiks man sākt iet autoskolā, bet es vēl tā īsti nevaru izšķirties kurā. Pagaidām tā kā velk uz Credo - lēti un skolas gala eksī ir 30 jaut. un 1 pieļaujamā kļūda + līdzi nāk foršs CD :) Maybe kāds par viņu var k-ko pateikt? Cik esmu prasījis draugiem, tad visiem viņu skolas liekas labākās..

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

NOTEIKTI neej uz kredo! Ne sūda tu tur neietaupīsi, instruktori savi tai kaku skolai arī nav, mācības tā - izlasa priekšā mazo noteikumu grāmatiņu un tad mēnesi vari pildīt kautkādas random biļetes eksāmenu, atbilžu lapa priekšā, izpildi un pats pārbaudi.

Protams skolas ieskaitē ir citas biļetes.

Nopietni iesaku neiet uz credo ;)

Link to comment
Share on other sites

Ouukeei, es jau rīt būtu gājis pieteikties uz Credo, bet ExtraOrdinary lika pārdomāt :)

HoLLow_LiFe, no Rīgas braukt uz Gulbeni uz autoskolu k-kā nevelk :D

Hmm laikam iešu tad uz Mustangu. Nodarbības arī kā reiz sākas pēc pāris dienām..

Domāju, ka topiks nomira, bet labi vien ka ne :)

Paldies again!

Link to comment
Share on other sites

:rolleyes:

Es tevi tik tieshaam apsveicu! Jo tu laikam esi pirmais cilveeks kurs Mustangaa 2meeneshu laikaa dabuu tiesiibas... RESPECT!!! Es jau protams ieteikshu "Vanags" uz briiviibas ielas.. forshi instruktori, netaisa nekaadu cherni, ir 2 eksaameni Skolas ieskaite - teorija, un skolas eksaamens, tad kad instruktors tevi kipa laizh uz csdd, vispirms janoliek skolas eksaamens 45 jaut. 2 pieljaujamaas. tas pats ir arii skolas ieskaitee peec teorijas apmaaciibas beigaam... Nav nekaadas braukshanas ekshi utt.

Ja es nekljuudos, tad mans viens choms iet Credo, vinjs liek tiesiibas no februaara, vel nav ticis aaraa no autoskolas, bet tas jau paarsvaraa ir atkariigs no cilveeka, gribees maaciisies, negribees nemaaciisies...

Lai arii kuraa autoskolaa tu iestaatos, bez 300-400LS cauri neizbrauksi..

Pats gaaju Vanagaa noliku skolas ieskaiti 2 nedeeljas peec teorijas apmaaciibas un panjeemu ap 20 braukshaanaam. Visu noliku ar pirmo reizi..

Link to comment
Share on other sites

Ok, fuck it! Iešu uz Vanagu Brīvības ielā. Nodarbības sākas 15.10., tāpēc cerēšu, ka kāda brīva vieta man vēl atradīsies. Rīt jāaiziet un jānoskaidro kas un kā :thumbsup:

EDIT: 1234 posts, he he :)

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

LU autoskola ftw :D

vispār jau man trāpījās megakruts instruktors. Viņš arī Vanagā strādā. Maksis. (laikam pilnais vārds sanāk Maksims, es to nekad neesmu īsti zinājis :) ). Nenormāli foršs čalis. Pat grūti iedomāties kādu citu, kas man būtu mācījis braukt izņemot viņu. Bija jautri :)

Link to comment
Share on other sites

Aaam..kas te teica par 300-400 :) Nu nez. Mok Rīgā cenas citas. Ja nu neesi pavisam pirmo reizi pie pedāļiem tad ar 200 eL es gan pietiek ;)

Es paskaitiishu mazliet uz atminju... 16ls register + 30ls teorija+20ls pirmaa paliidziiba + 10ls aarsta izzinja par redzi un narkotikaam+3ls baltaas +10LS+/- per braukshana * 12+ visi eksmaaneni csdd ~30ls

16+30+20+10+3+70+30= 179LS Nu labi sanaaca ap 200LS :rolleyes: my baadddd.... bet taapat braukshanu skaitu neviens nenjem tieshi csdd nolikto... taa kaa + vel kaadi 50Ls..

Link to comment
Share on other sites

Es tiku cauri ar aptuveni 200 ls, domāju, ka visu +/- izsaka braukšanas reizes un vienas braukšanas cena. Man tā bija 5 ls/h tā ka bij labi. Ja kas, mācījos autoskolā "Kadri", gan jau neviens nezinās, jo tā atrodas Madonā, ekši bija jāliek Jēkabpili. Noliku apmēram 5 mēnešu laikā, bet pats biju vainīgs, jo noslinkoju :) Skolotājs un intruktori bija baigi labie, tā ka nebija nekādu problēmu.

Link to comment
Share on other sites

13 oktobrii saaaaku maaciities... :)

maaciishos bauskaa pie mr. beerzinja jo man visi saveji ieteica to joku.

mustangos utml shitos esot baigas rindas uz braukshanu, tjipa baigi laiciigi jaapiesakas.. a man tas realli neder, jo es nezinu kas tagad man ar jauno darbu un kuraas dienaas man buuus jaaastraadaa..

vot taa.

bet nu cik iznu ka vanags ir riiga un vanags ir visur - esot labaakais!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mustangs man ne parak patika, bet ja ta padoma, ja tiek garam Shponbergam - vnk krutakais teorijas pasniedzejs, pac taisa savas biljetes un liek autobusu un smago jautajumus ari, tad pec tam uzreiz buusi rallists! Instruktors man bji lisijs izsitejs ar melnu bemberi, bet tads samera normals, isteniba tads izsitejs, bet baigais zubris, vinjam visi liek ar pirmo reizi bez kljudam vashe, bet diezgan pagruti vispar instruktoru bij dabut, apzvaniju kadus 20 lidz kads brivs bij, par Vanagu gan dzirdu tikai labas atsauksmes!

Link to comment
Share on other sites

Vanags. Sen gan tas bija, bet teorija bija ok - onkam tiesam intereseja, lai studenti vielu saprastu. Instruktors ari bija norm, bet stingrs bija un ne vinemer labinjsh, tape bija meitenes grupa, kas jamo neiztureja. Bet toties iemaca - reku duumugalvas ir salikushi ziimes, un peec ziimeem tu man eksaamenaa brauksi shitaa, beeeeet reaali dziivee... brauksi normaali :)

Man bija zem ap 150, bet tas bija sen :)

Btw, jaa. Pie instruketoriem gan jaapiesakaas laiciigi baigi. Tas pats bija arii ar moci (moci arii tur maaciijos).

Edited by TI-83+ Silver
Link to comment
Share on other sites

Es eju autoskolā Venta http://becreator.lv/autoskolaventa/index.p...d=4〈=lv

teorijas pasniedzējs māca teoriju arī krievvalodīgajiem un cik saprotu tā ir viņa dzimtā valoda ,latviešu valodu gan viņš ir piemirsis apgūt tapēc to ko viņš saka nevar saprast + vēl tas, ka viņš šļupst :D

Bet tā viss okay :D

Link to comment
Share on other sites

mans izgaja Fortunaaa bet Liepajaa,bet nju jaa limenis te ir augstaaaks skolas ieskaitee 90jaut max 3 kljudas un tad ir skolas exis velreiz 90jaut max 3 kljudas...tad tikai tiki pie valsts exaameniem...braukshana gan mamzak kjibelju bija.. Un kaa es skjiet tiiku informeets tad Fortuuna ir vieniigaa autoskola Riigaa kur nodarbiibas sakas viss velaka 20:00 vakara nodaljaa... Bet runaa jau ka Vanags ir viss kuullliiiggaaaak

Link to comment
Share on other sites

Vanagā tagad tuvākajā laikā nav jaunas grupas. Tas pats ir arī Credo. Vienīgā sakarīgā skola, kur sākas jaunas nodarbības ir Gross. Grosa skolas eksāmenā arī izskatās patīkams - 30 jaut. un 3 kļūdas :) Mācību maksa un vieta arī pievilcīga.

Jau pieteicos Grosā, 1dien iešu nokārtot dokumentus.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...