Jump to content
GIGN Forum

Raustaas Cs

Recommended Posts

Taa lieta taada, peedeejaa laikaa man CS ir saacis baigi raustiities, pings man ir normaals (piemeeram, uz zeonas pings ~20), loss 0, choke (dazhreiz uzcel uz 1), ms man vispaar neraada smile.gif, fps 100-90 (tikai ne aztec). Galvenais ir tas, ka raustaas tikai tad, kad esmu noteemeejis uz pretinieku, no saakuma domaaju ka pele pie vainas paarlaadeju draiverus - nikuja sad.gif , tagad ladeeju no jauna (diemzheel man no cietnja bija izdzeesis sad.gif ) mosh kaads zin ko dariit?? vienkaarshi ar mdsl leeni ladeejas sad.gif (kaut gan tagad vinsh ir nedaudz atraaks )

P.S raustaas tikai tad, kad teemee uz pretinieka sad.gif

Edited by Champions!

Man tieshi tas pats gljuks.

Man ir apm taa ka, ieraugot pretinieku saaku shaut, nolago un es ir DEAD. Gljuko arii kad tuvumaa kaads shauj. Konstateeju ka gljuks ir tajaa ka tiek nolasiita skanja no HDD un tas nenotiek visai raiti. Bija gadiijumi ka peec kartes nomainjas ik pa briidim kaut kaads mistisks proces juuzo HDD un CS tajos briizhos lago. Domaaju ka tas ir HL gljuks, tb kaut kaada nesaderiiba ar dazhiem draiveriem, softiam etc.

Taa kaa manaa datoraa ir 512 RAM, bet Win98 ne visai labi prot apieties ar taadu daudzumu, daljeeji paliidzeeja msconfig RAMa limits 128MB, respektiivi gljuko nedaudz mazaak, bet nedomaaju ka tas ir probleemas risinaajums.

Veel ir taada lieta, ka speeleejot no WinXP sho gljuku nav, bet ir gljuki ar peles akseleraaciju. Varbuut kaads var ieteikt kaa uz WinXP nonjemt peles akseleraaciju speelees.

Nope, man ir Logitech pele ar mousewaari (jaunaako), pat ja akseleraaciju nonjem vispaar tb iekjeksee Disable .. in games un arii kjeksis ieksh None, tik un taa speelejot CS nu ir taa f.. akseleraacija.

Par XP nez, meigjinaaju speeleet, bremzeeshanu nemaniiju, vieniigais probleema ar akseleraaciju.

Edited by COLE

Nope, man ir Logitech pele ar mousewaari (jaunaako), pat ja akseleraaciju nonjem vispaar tb iekjeksee Disable .. in games un arii kjeksis ieksh None, tik un taa speelejot CS nu ir taa f.. akseleraacija.

Par XP nez, meigjinaaju speeleet, bremzeeshanu nemaniiju, vieniigais probleema ar akseleraaciju.

COLE man tieshi tas pats ir, tipa nolaadeju logitech draiveri uzlieku, lai akseleraacija- none, bet CS'aa ta pele skrien nenormaali aatri, kaut kur no sensativity 3, man jaapaarlabo uz 1.8, lai sensativity sakristu.

btw. Mees gaidaam kaadu ,kas zin, ko dariit sakaraa ar probleemu...

P.S. Man win2k 256MB RAM

P.P.S Mause- Logitech M-BJ58 (no saakuma daomaaju, ka ta pie vainas)

P.P.P.S. Shodien paspeeleeju CS, vai nu noshauj ar 1'o lodi, vai nu mirsti biggrin.gif

<edit2> Kaads jums RAM ??

Edited by Champions!

Kr4 lai nonjemtu xp acceleraaciju - to var izdariit diveejaadi (veel labaak abas darbiibas)...

Tam Logitech.. ieejiet un apskatatieties kas tur un kaa ir ar tiem draiveriem (www.logitech.com)... tu arii ir tools ar ko var konfigureet mouseware...

un veel ir ariidzan reg failinjsh, kas zem xp vispaar disablo mouseaccel...

var netaa mekleet shaadu : nomouseaccel.zip jeb kautko taml...

jaaa un xp acceleraciju var nonjemt arii pashrociigi.. pamainot regjistrus... bet to gan es jums nemaaciishu... :)))

btw -ram ir 512MB (ja tas interesee); vram - 32MB

nekaada djorgaashana nav noveerota

(viss sleepjas konfiguraacijaa)

Edited by }I{yk_

Njaa, nu par accel probleemaam atradu sho to te

Tur ir gan linkam pieleikamaas kommandas gan regjistrra labojums.

P.S. regjistru neieteiktu labot, jo tas peec visa spriezhot nonjems accel visam, kas nebuus visai eerti citaas proogaas.

imho man taa ir katru nedeelju tieshi sestdienaa cs viss nojuuk raustaas utt. ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

parinstaleju un atkal nedelju varu spelet

jo liikaaki pirksti, jo biezhaak jaapaarinstalee IMHO naughty.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...