Jump to content
GIGN Forum

Kokteiļi Ar šņabi Or Else


Wanna' be nothing
 Share

Recommended Posts

1. LB(rabarberu) + sprite vai rus.shveps

2. JD + ledus (vakar citās debesīs dzēru pa tīro baigi labs) aa varēja dabūt JD maiku, ja nopēr 8 glazes ar viņu XD

3. absinthe 70vol. , dedzinot un un velkot tvaiku :)

4. Ar visādiem lētajiem shnjabjiem, labi klaat iet citronu, grepfruutu sula, nejuut to nelabumu...

Link to comment
Share on other sites

Long Island Ice tea :D ja kaads nezin - snabis, dzins, rums baltais, tequila silver, un triple sec. tad kola un passion siirups. idzer shitadus 3 un pietiks tev :)

viss tas pa 50g. un kola vairaak protams, kaa arii nedaudz siirups

viss ietipls 0.5 glaazee.

:thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

^_^

Tas nereāli noārda smadzeņu šūnas un vispār ir baigi kaitīgi, tāpēc to dzeru ļoti reti (dārgi arī, kā nekā :D ). Nu noārda vairāk nekā dzerot tīru šņabi vai k-kādus kokčikus.

bencik, kādas tieši piparmētru lapas? Sakārdināji tu mani.. :)

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Man pēdējā laikā cik esmu devies uz tusiņiem tik patīk taisīt kokteilīti ...

Martini + finlandia (tips pēc paša vēlēšanās) + šveps (russiah) + ledus + protams ja ir pa rokai ta var piemest kādu sīrupiņu (arī no vēlēšanās)+ piemetam citroniņu

daudzumus pēc izturības lejam

man šitas nenormāli garšo ;)

Link to comment
Share on other sites

Karoce sitas ir uber garsiigs un iet ieksa pa pirmo.... :)

Pamat elements - protams, ka baltais rums. Maigs un gradigs (princuipa var liet kopa da ar jebko. Negeta 1L maksa ap 7Ls, bet ir ari citi rumi labaki).

Talak - sula - maiga un garsiga. Viss labak kokosriekstu, bet der ari ananasu/kokosriekstu vai prosta ananasu. (sini mirkli var nopirkt ari spirte un dzer rumu ar sprite, kas ari ir garshigi).

Tagad mums ir 1:3 - Rums:sula. Ir jau garshigi, bet ja gribas, lai dzeriens ir reals no kajam gazejs un njam njam, tad vajag piejaukt klat ari apetaizeru - proti - kaut ko saldu, treknu un garshigu. TAs varetu but saldais krejums vai ari olas dzeltenums sajaukts ar cukuru (gogelmogelis). Vienigi ar saldo krejumu vajag uzmanities, jo tas suds ir uz piena bazes un var gadities, ka skaba sula sarauj jamo kunkulisos, tapec pirms taisisanas vajag parbaudit, ka sula iedarobjas uz krejumu, sajaucot abus kopa. Lai nu ka - ari ar olam sanak PERFEKTI (par skidro kaku nakamaja diena neatbildu :D). Sito kokteili laikam var nosaukt par malibu vai kaut ka ta...

Long story short -

150ml rums

310ml kokosriekstu/ananasu sula

1 olas dzeltenums ar cukuru

garshiiigii.. :)

A.. paga.. un velviens kokchiks. Saucas biifa UUBER iecienitais.

1) shnjabis. Der da jebkads, bet absolut vodka ir garshigaks

2) rosolmaize.

Tatad - ieraujam snjabi un uzkozham rosola maizi. Vienkrashi perfekti. Maize nonjem visu pretigumu un ir super. Vieniga huinja, ka ta var AATRI apdzerties, ja gribas est! ;)

Blja.. nevaru notureties.. te velviens LOOTI iecientits

1) Skotu viskijs. Viss labak sanak ar Grant, bet Tulamors vai kaut vai Sir Edwards ari deres

2) abolu sula. Jaucam 1:3 - 1:4. Iesaku lielu multivitaminu gutas sulu vai kantainas zaljas ar skruvejamu vacinu cido laikam.

Maigs, stiprs un.. nu karoche baigi garshigs un viegli var apdzerties.

Beefs

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Piparmeetras tadas kuras var nopirkt parastajaa Rimi :thumbsup:

Litr, starpcitu ir taadi kokteili kuri velk uz litra burkaam, baros taadus nepardod, jo ar viniem ir neparociigi un tie ir paraak smagi... Tachu kada savejaa party tici man man reali piedur ietaisi kokchiku un uz 1h vari neuztraukties par piepildishanu :thumbsup: Protams tu vari apnemt izdaliit visu ar 3 un dabuusi standarta kokteili, bet jau buus bernu spele :D

Ehh tas pirmais ir chiishi labs, galvenais ir pareizo absintu nopirkt, jo Latvija suudi parsvaraa ir tie absinti, un taas garshas meedz buut dazhaadas :rolleyes:

Atcerejos vienu baiigi nammiigu kokteili !!! JA gribi taadu uztaisiit maksaas tas padargi, jo ir daudz sastaavdalas :)

Taatad kokteilis labi pazistams amerika, bet Latvija nav tik populaars, tam ir vairakas receptes, bet shada ir pati popularaakaa

1)30ml gaishaa, melna un zelta ruma (bacardi gaishais , zelta,melnais )

2) 30 ml Aprikozhu brendijs, kuru Latvija var iegadaties zem nosakuma Bols .

3)Tada pashaa daudzuma gan ananasu sulu gan papajas sulu.

4)Var noderet grenadina sirupins nedaudz

5) 151 rums, Latvija gruuti sadabujams, neesmu gan pats redzejis, bet Lidostaa var nopirkt. arii kadus 30 ml vajadzees...

Visu sajauc kopaa iznemot 151 rumu... Protams sajauc kopaa ar ledu, salej glaazes, originali to dara hurricane tipa glaazees, un 151 rumu lenam parlej paari :thumbsup:

Suuds dargs, bet garshiigss !!!

Shim kokteilim ir vairaki varianti, bet esmu iemacijies sho un man tas liekas viss pienemamakais :khehehe:

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

Long Island Iced tea labaakais :)

* 1.5 cl (one part) Vodka

* 1.5 cl (one part) Tequila

* 1.5 cl (one part) White Rum

* 1.5 cl (one part) Triple Sec

* 1.5 cl (one part) Gin

* 2.5 cl (1Ѕ part) Lemon juice

* 3.0 cl (two parts) Gomme Syrup

* Dash of Cola

Link to comment
Share on other sites

Vieniigais veids kaa personiigi es varu dabuut iekshaa shnjabi ar patiesu baudu ir uztaisiit veco, labo aabolu piiraagu:

*100g glaazee salej 1:1 shnjabi ar aabolu sulu, un peec tam pa virsu uzkaisa kaneeli taa, lai tas nosedz visu augshu. Zinu, ka sho peec tam meedz arii samaisiit, bet vislabaak ir ar 1 reizi izdzert sausu. Tiiri okej.

Atceros, ka kaut kad sen atpakalj taisiijaam burbonu, jaucot kopaa alu ar Sprite. Neatceros gan iisti proporcijas, bet ja nemaldos, tad bija 1:1, eniivei vismaz torreiz likaas garshiigs. Vispaar buus kaadu reizi intereses peec jaasajauc un jaaatceras kaa tas briinums garsho. :)

Ja nu kaadam ir liela iedvesma aatri, leeti un eerti pielikt seju, tad te nu buus variants. Viss kas vajadziigs ir alus + shnjabis. Lietas, ko jaukt nav ieteicams. ;) Taatad:

*Vajadzees mazo snjabiisha glaaziiti un zemo sulas glaazi. Doma pavisam vienkaarsha - pielej sulas glaazee alu, bet taa, lai paliek bishk vieta. Shnjabja glaaziiti pielej ar znjabi un arii atstaaj mazliet vietu, lai ir kur pielikt pirkstu no iekshpuses. Taalaak labaak buutu paraadiit, bet nu eniivei doma vienkaarsha - iegremdeejam shnjabja glaaziiti aluu un ar pirkstu turam vinju no iegshpuses klaat alus glaazei, bet taa, lai dzeerieni nesajaucas. Tad pieliekam to briinumu iespeejami tuvaak sejai, lai aatraak var saakt dzert un kad saakas iedvesma, laizham valjaa shnjabja glaaazi, vinja apgriezhas otraadi un taisa taadu kaa plunkshkji, tajaa briidii ar 1 raavienu bliezham to glaazi aaraa. Efekts peec paaris glaazeem ir briinumaini jauks, pats atceros, kaa no kamiintelpas bezfilmaa planeeju pa kaapneem uz savu istabu kaut kaadaa paartijaa. Eniivei, sho parasti otrreiz nemeegjina. :thumbsup:

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Kokteilis pārvaldnieks.

Sidrs lucky dog 1 gab

Bundžiņa Burn 1 gab

Šampis da jebkāds 200g

Šnabis 200g

Moka 100g

Ledus.

Nenormāli garšīgs, koma iestājas lēnām un nemanot. Sāls slēpjas tavā neviltotajā priekā, par spīti pohām - vienkārši ieskaties spogulī otrā rītā.

Edited by Surr
Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

:)

* 1.5 cl (one part) Vodka

* 1.5 cl (one part) Tequila

* 1.5 cl (one part) White Rum

* 1.5 cl (one part) Triple Sec

* 1.5 cl (one part) Gin

* 2.5 cl (1Ѕ part) Lemon juice

* 3.0 cl (two parts) Gomme Syrup

* Dash of Cola

FTW!!!!!!

Cik zinu рitais koktзlis ir visur atdzоts pa visstiprвko un vзl kautkвdв jomв pa pirmo vietu ... laikam arо visvairвk alhakolisko dzзrienu iekрв tоri garроgs

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...