Zorg`s Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Labvakar, tātad esmu nonācis pie secinājuma, ka CSDM`ā ir ļoti daudzi spēlētāju, kas apsaukājās, spamo vai reklamē savus serverus, tāpēc gribētu palūgt xgag lai apklusinātu nemiera cēlējus! Otrā lieta pēc kā es nedaudz izjūtu vajadzību ir xsay, jo ir tādi spēlētāji, kas sēž pie tām vietām kur piedzimst (Spawn kill), jo daudzi "boti" pat nesaprot kad viņus sāk slapot, tāpēc domāju ka šis varētu noderēt! Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Nav iemesla nedot, neko sliktu jau viņš vēl nav izdarijis!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 nu gag var dot, lai gan sho to nesmuku ir darijis! xsay nav nekadas jegas ieksh csdm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Par xgag - palieku neitrāls. Jo čaļi, kas lamājas ir diezgan reti, vismaz cik esmu manījis, bet gadās tekstiņi no daža laba botiņa: "Ko Tu kropli mani šauj?", un vairākas reizes nokillots pēc kārtas kāds smuks vārdiņš parādas. Šādās situācijās var noderēt, bet tas nav tik bieži, lai būtu vajadzīgs šis access. 2. Neviens jau neskatas visu laiku to čatu spēlējot @ csdm, kur nu vēl laika gagot. + ja sēdi specā, tad tas čats nerādas, jo pārsvarā teksti tiek rakstīti, kad ir dzīvi, jo dead laikā tur uzdrukāt vārdu tikai, kas sastāv no 2,3 burtiem.. nē, nu es jau visu laiku to čatu spēlējot arī nelūru, bet nav taču tā, ka bez šīs komandas nu galīgi nevar iztikt, jo tas nemaz tā nevar notikt. xsay - šai komandai taču klāt nenāk vēl tsay ? Ja nē, tad kāpēc, lai šo neiedotu? Jo tie kas kriso, tiem arī pietiek laika izlasīt čatu. Varbūt kāds saprātīgāks krisaks vēl saprot rakstīto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 s gagom problem netu, mozno davatj a vot xsay na csdme tocno ne nuzhen.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted October 15, 2007 Author Report Share Posted October 15, 2007 Ok, tagad ir uzlikts plugins, dēļ kura man xsay komanda nav vajadzīga! Bez gag komandas gan iet gruti, jo ir tādi cilvēki (boti), kas sāk kaut ko dirst augumā, par neparko! Otrs spēlētājs jau ar nav labāks un dirš pretī tad sanāk daudz zvaigznītes utt. Vismaz šeit es varētu šos abus nogagot, lai viss chats nebūtu ar zvaignītēm Diezgan bieži dzirdu : 1. Ble tu pidar ko tu mani šauj nost? 2. Ej dirst, pats tu pidars 1. Bled tu lox aizpis savas žaunas, kuņas dēls Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 aj zorg pats labi zini ka gag nav vajadzīgs.uzraksti lai aizver mutes Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 neticu ka csdmā kāds īpaši atrod laiku lai parunātu. ar laiku tāpat apnīk. neredzu īsti iemeslu dot xg, it īpaši jau zorgam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts