scad^^, Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Sveiki, ir sanācis ta ka uz ritdienu latviešu valodā tika uzdots mājas darbs, kur vaig dabūt kādu dzejoli par rudens izjūtam. Ir sanācis tā ka patlaban mājas ir remonts un visas grāmatas ir aizvestas uz laukiem. Tātad lūdzu kadu kurš var iemest kādu linku vai pat dzejoli, būšu ļoti pateicīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 ble, tās učenes ir appisušās štoļi ? Man uz rītdienu vajag dzejoli ar virstrakstu "Veltijums Skolai". es pis.... Ja kādam šitas padodas, manai tēmai drīkst arī kaut ko uzbliezt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 Veltijums skolai Skola - tu balta svetnica ar apaljajiem logiem vieta kur bernus ucenes moka ar sviedriem uz vaigiem tur poda man galvu merc klasesbiedri maukas nomirsti skola es tevi ienistu mirsti suuds mirsti! Ja kādam šitas padodas, manai tēmai drīkst arī kaut ko uzbliezt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scad^^, Posted September 11, 2007 Author Report Share Posted September 11, 2007 Beef teu ir talants, teu ir lemts būt par dzejnieku. =] p.s varat close jo md izpildiits =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 LOL. :superlol: beef, rafl. XD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 (edited) Dzeja: Dace Ratniece, 4.a kl., Viesītes vsk. Nosaulītes siltā glāsta, Zem vasaras mākoņu stāsta, Aiz zaļo koku ēnām, Aiz putnu balsīm lēnām, Aiz skaisto puķu pļaviņas, Pie mazas un strādīgas skudras, Es ieeju rudenī, Vēsajās salnās, Dāliju smaržās, Gājputnu klaigās, Baltajā skolā,- Savā skolā. Anna Rancāne Viens no rudens dzejoļiem Rudens drīz beigsies. Tirgošu sapņus par kļavlapām dzeltenām, sārtām. Bagāta būšu. Jā, māju man nav, Mūžīgi stāvu vārtos. Un es lūdzu pelēkām debesīm ? pār mani kā palags lai klājas, lai mani putni, aizmūžos klīstošie, beidzot atrastu mājas. Un es lūdzu pelēko rudeni ? plēs mani kā augli pušu, lai vārdi kā sēklas ligzdu sev tīrumā sasalušā. 1997 p.s. es zinu es nomudiju vakardienas topiks + vel md jau izpildiits Edited September 11, 2007 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
scad^^, Posted September 11, 2007 Author Report Share Posted September 11, 2007 Teddy kur atrāk biji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now