SuperRembo Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 (edited) http://cgi.ebay.com/1-X-Yu-Gi-Oh-YuGiOh-On...1QQcmdZViewItem Piemeram velos so te mantu nopirkt, maksa itka nedarki 4$, pat ja ari apsmauks nava liela zaudesana. Jautajums ka es to sanemsu! Un cik atsutisana maksa, savadak es dzirdeju, lai lidz manim noklutu jamaksa vel +25ls Saja gadijuma par brivu atsutis ??? Vai kaa Edited September 6, 2007 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 aahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahha XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 (edited) kā bēbim iet? ps: palīdzIET nevis palīdzat! Edited September 6, 2007 by r&r Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Nesaprotu kā cilvēks, kas ir tik daudz publiski pazemots, spēj vel šeit iegriesties. Ja esi pilnīgs zābaks, tad cik atceros bja tāda firma, kas nodarbojās kā starpneiks. Tu saki viņiem ko tev vajag, viņi visu nokārto ar pārdeveju un paziņo tev. Protams nekas nenāk pa velti. Domājams ka var uzmeklēt ierakstot ebay un ieklišķinot latvijas lapās @ google Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDeY Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 muhahaahhahahahahhahahahahahh lol :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd :violent: :violent: :superlol: :superlol: :superlol: :superlol: :superlol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted September 6, 2007 Author Report Share Posted September 6, 2007 oftopiks liels. Bet par lietu ta gruti atbildet uz so 1 jautajumu ?? Es ka skatos izskatas shipings free, bet logiski domajat nebus gan free lidz manam majam jeb pilsetas pastam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted September 6, 2007 Author Report Share Posted September 6, 2007 20.27 LVL Ar starpnieku sanak ...... Bet bez starpnieka nav pieredzes, nevelos testet nahalavu, labak izpetit izprasnat no a lidz z. Un tad rikoties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 bļeģ duraks, IZLASI KĀRTĪGI APRAKSTU !! Tie ir online game codi(passwordi), kurus pa ēpastu nosūtīs ! un šitam vel bērns aug, pēc gadiem 10 dod ziņu kāds tavs sīkais izaudzis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted September 6, 2007 Author Report Share Posted September 6, 2007 Ja es kada laucina neesu stiprs, vai ari nevisu esu izlasijis, tas nenozime ka esmu stulbs!!!! Tas ka tu mani apvaino tavu intelektu ari nepaugstina. Bet par topiku thx, gaidisu kad uz e pastu atnaks passwords. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 tas, ka esi gatavs par kaut ko maksāt, bet neesi visu izlasījis tiešām norāda par to, ka esi stūlbs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted September 6, 2007 Author Report Share Posted September 6, 2007 Vienkarsi ebay nav tas pats kas euroshop vai xnet. Tur es zinu pirku ari cd key piegade 3ls neko pa email nesutija. Ebay bij doma ari tik ne 3ls taka nav LV a vairak. Un dzilak neiedzilinajos pats, vienkarsi neemu preci paradiju un pajautaju citiem, lai pasam mazak galvu lauzit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted September 7, 2007 Report Share Posted September 7, 2007 SuperRembo ieteikums tev - ar shadiem jautajumiem griezies pie draugiem, kuri tev arii uzreiz pateiks kas un kaa, nevis publiskaa vietaa, kur protams par tevi smiesies... Es nebuutu atbalstiijis tos visus nodirsienus par tevi, ja tu neprasiitu tik idiotisku jautajumu sakaraa ar Ebay Kaa var pasutiit nezinot, kas ko un kaaa, un kur, veciit shitaa tu vienreiz ieberziisies uz savu jaunu PlayStation 4 sanemot vecot 2 tada pashaa krasaa Turpmakam dzives posmam vnk panem un parlasi, visu it sevishki jau ebay, velti pusstundu lai saprastu ko tu pasuuti un uzzini visu par shipping, un ja rodaas specifisks jautajums jautaa sheit, jo sheit cilveki ir gudri un atbildi atradiisi Pagaidaam vnk tev sanaak mulkja loma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now