andrejka_ Posted July 7, 2004 Author Report Share Posted July 7, 2004 PRO-OFF , Republikas 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 aaaa tas ir tur kur es pie zobaarsta eju Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 a ja to#e s Liepaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0rsted Posted July 10, 2004 Report Share Posted July 10, 2004 es ar tagad labi paspeleeshu- DODIET SLOTU muhaha tas jau buutu normaali ne visiem kas kautcik normaali geko slotu? peec tam visi ies viens otru galinaat, lai neiet iekshaa jo pilns ar sloteriem tas jau buutu normaals teaatris D njaa un es zinu kaadi ir tie admini klubos pelna 1.50Ls dienaa tapeec spelee CS visu dienu taa vismaz elikaa admini dara, nu protams CS vinji nerubii bet UO gan 3 gadus jau kleksi 24h diennaktii griezh un kad kaadam naushnjikus vaig nomainiit saka: paga kaads num. komp. tuliit buushu! peec 3h atnaak: tev tur vajadzeeja... tad kad laix jau beidzies bet ta4u saprotiet pirmaa vietaa speles tad tikai darbs!! pareizi tauta taa tureet Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrejka_ Posted July 26, 2004 Author Report Share Posted July 26, 2004 ;( jasnenjko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts